Vrijdag 19 september

Door Thamar & Marieke - 20-09-2014 04:41

 

Onze laatste dag. We rijden al bijtijds weg van onze camping op weg naar onze laatste verblijfplek, in Clinton. Zo zijn we morgen dichtbij de plek waar we de camper morgen moeten inleveren. Na ongeveer 5 uur rijden arriveren we. Onderweg nog even langs de outlet en de wallmart. 
Vanavond de restjes opgemaakt door alles in een pan te gooien. En vanavond de koffers ingepakt. De overgebleven spullen hebben we gegeven aan een groep die naast ons staan op de camping. Ze waren erg dankbaar en we kregen een knuffel en ze nodigden ons uit om bij het kampvuur te komen zitten, maar we hebben toch maar bedankt, omdat we er morgen om half 6 uitgaan. Zeth voorspelt nu alvast een enorm ochtendhumeur... We zien ook allemaal wel wat tegen de terugreis op, omdat het echt een lange dag wordt, met heel veel gereis en gewacht, maar ja, ook dat hoort er allemaal bij. 
De camper is schoon, de koffers zijn gepakt. We zijn er helemaal klaar voor. Aan de ene kant toch ook weer fijn om naar huis te gaan, vooral nu het echt is afgelopen... Maar eigenlijk hadden we best een weekje langer willen blijven. We kunnen terugkijken op een ontzettend leuke en gezellige vakantie en tja.... aan alles komt een eind!

Iedereen heel erg bedankt voor het lezen van onze reisavonturen en wie weet tot volgend jaar ;-)

Reacties

Martin en Evelien 20-09-2014 08:42 {{button-26474}}

Goedemorgen
Het was leuk om jullie verslagen te lezen en we zullen vast nog wel meer verhalen horen
Hele goede reis terug.
Groetjes Martin en Evelien Tyler en jake

wendy 21-09-2014 20:19 {{button-26538}}

Inderdaad erg leuk om te lezen! Tot snel!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan