Weg uit New York en de eerste dag in de rv

Door J. Stam - A long time ago

We hebben gisteren de laatste volle dag in New York doorgebracht. Het was een echte regendag helaas. Jan en Anneke zijn het centraal station, een monumentaal pand dat met de hulp van Jackie Kennedy aan de sloophamer is ontsnapt, gaan bekijken en daarna gaan winkelen. De andere vier zijn samen naar her gemeentemuseum, Metrpolitan Museum of Art gaan bezoeken. Het is een enorm pand dat in Central Park ligt en een enorme kunstverzameling heeft. Er hangen b.v. misschien wel meer Rembrandts en Van Goghs dan in Nederlandse musea. We hebben ons er prima vermaakt maar slechts een heel klein deel van de collectie kunnen bekijken. S Avonds gezellig samen gegeten.

Dan is het vrijdag. Koffers weer pakken en uitchecken uit het hotel. Het weer is weer prima en meer mooi weer voor het weekend wordt in het vooruitzicht gesteld. De taxi komt mooi op tijd en om 12 uur zijn we al bij Road Bear, de verhuurder. Het is maar een kleine vestiging en ze hebben alle tijd voor ons. Drie glanzend gepoetste en gewassen campers, rv's hier, staan voor ons klaar. Voor ons kolossaal hoog, breed en groot en van alle gemakken voorzien: douche, oven, magnetron, dvd speler, navigatie, wifi aan boord (ik zit nu in de rv dit verslag te typen). Eigenlijk veel te gek, kun je dit nog kamperen noemen?

Na de nodige uitleg gaan we op weg, eerst wel onwennig om met zo'n bakbeest te rijden. Eerst maar boodschappen doen. Daar zijn we meer dan een uur mee bezig. Dan op weg naar de eerste camping. We raken elkaar al snel kwijt. Uiteindelijk vinden we elkaar terug op de camping. Wat een rust na het drukke New York.

Reacties

Hannie en Gerrit A long time ago

Erg leuk om jullie reisverslag te lezen! Nu op weg met jullie rv's. Genieten dus, lijkt ons. Hier hebben we geen "Indian summer", maar wel een een "oude wijven zomer" met heel aardig nazomer weer. Veel plezier in jullie Road Bear rv, we hopen dat jullie ook nog letterlijk een paar beren op de weg zullen zien. De beste groet, Hannie en Gerrit

Gerrie van Schaik-Kloek A long time ago

Bedankt weer voor jullie informatie. Inderdaad nogal luxe kamperen in zo'n car.

Truus A long time ago

Mooi verslag! Genieten verder!

froukje A long time ago

Geniet maar lekker van de rust(?)heel veel plezier en de groetjes uut ommen

Mart A long time ago

Bedankt voor het leuke verslag.
groetjes,
Mart.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!