Fort Worth en Dallas

Door Jan en Kitty - A long time ago

12 September
We hebben heerlijk geslapen en goed ontbeten en we regelen een taxi die ons naar Wouters apartement brengt, daar zien we een rommelig huishouden ( zo hebben we hem niet opgevoed!)
Gelukkig is er koffie......Dan gaan we een huurauto regelen, Koen een studiegenoot van Wouter gaat ook mee.
Eerst gaan we naar Stockyard, een wijk in Fort Worth Noord met allerlei  winkeltjes met cowboy spullen, saloons en corrals met paarden en koeien. Op zaterdag komen er allemaal longhorns aan die er verkocht worden. Ook zijn er rodeo-shows en linedance-demonstraties; dit gaan we zaterdagavond bekijken.
Het is best fris , zo'n 18 gr en het miezert. Vreemd het is hier altijd bloedheet!!!!!
We drinken wat in de White Elephant, een saloon die helemaal volhangt met cowboyhoeden en verderop eten we een lekkere salade.
Dan vertrekken we naar Dallas en bekijken we de plek waar JFK is vermoord; raar idee, er staat een geel kruis op de weg en er staat een gedenkteken met de tekst van de toespraak die hij had willen houden.
We lopen wat rond in Dallas, het is geen mooie stad, het heeft geen echt centrum, er wordt vooral gewerkt.
We brengen Koen naar een studente die daar die avond een feest geeft, waar iedereen verkleed wordt verwacht. Wouter gaat er later ook heen en we zien de mannen op de foto terug in een panterpak.
We gaan naar de Greenville Avenue  een straat met allemaal winkels en restaurantjes waar we Japans gaan eten, met stokjes dus, we zijn er niet echt handig in.....voordeel is wel dat we er lang over doen!
Na het eten brengen we Wouter naar het feest en rijden we terug naar ons hotel in Fort Worth, tenminste dat is de bedoeling: de navigatie werkt nl niet goed, hij stuurt ons steeds richting Houston. Een paar keer proberen we hem opnieuw in te stellen naar de west freeway in Fort Worth, maar hij wil maar naar Houston waar blijkbaar ook een west freeway is.
We besluiten om een ouderwetse routekaart te kopen; gelukkig had ik de leesbril mee, anders konden we het niet eens goed zien en rijden naar ons hotel.
Uiteindelijk komt toch altijd alles weer goed. Morgen gezond weer op!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!