(There is a house) in New Orleans

Door Jan en Kitty - 16-09-14 16:19

15 September
We slapen lekker uit vandaag en ontbijten in het hotel.
Daarna naar de supermarkt om wat spullen in te slaan. Onderweg nog even koffie drinken in een patisserie Bittersweet, dwz: lekker gebak en een heerlijke cappuccino (omdat ze de capu waren vergeten kregen we een aardbei met een krokant laagje chocolade eroverheen, ook weer lekker).
Met de tram zijn we naar de French Market gegaan, een soort overdekte vlooienmarkt, aan het eind speelde een jazz-bandje en daar hebben we een tijdje gezeten. Het is erg warm en het dreigt te gaan regenen, maar er kwamen alleen wat verdwaalde spatjes. We stappen weer op groene tram om naar het Garden district te gaan, hier wonen de rijken!!!!! Dit stadsdeel was vroeger een enorme plantage, mu staan er prachtige houten huizen met een veranda met ouderwetse schommelstoelen. De een nog groter en mooier dan de ander en met grote tuinen, hier wil je wel wonen!
Om 18.30 stappen we in de boot voor een dinner-cruise over de Missisippi.
Je hebt een mooi uitzicht op de skyline van New-Orleans. Het eten is lekker en er speelt een Dixieland bandje met goede muziek.
Als we weer terugzijn willen we meer muziek, maar eerst drinken we een Hurricane cocktail bij het gezellige Pat 'O Brien terras met in het midden een fontijn met een vuur erbovenop. De cocktail zit in een mooi glas die je meekrijgt na afloop. Dan gaan we verder van het ene kroegje naar de andere, overal is er live muziek en het is erg gezellig, we hebben een prima avond. 

Reacties

anita 16-09-14 16:48

Zo te zien genieten jullie volop
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie