New York: dag 5

Door Jan en Kitty - 30-09-2014 04:38

29 September
Weer een mooie dag. We gaan naar de tentoonstelling van Body Worlds, heel indrukwekkend om lichamen te zien die je laten zien hoe we in elkaarzitten en hoe het allemaal werkt. Alles komt aan bod. Echt heel gaaf.
We gaan koffie drinken in het Bryant park en nemen dan de metro naar Chelsea en gaan de overdekte Chelsea Market in, erg gezellig en halen wat te eten.
We lopen naar de High Line, dit is een oude spoorweg die nu als wandelroute is ingericht, heel erg mooi, we lopen zo'n 8m boven de grond en je waant je echt in een park, hier en daar liggen nog oude rails tussen het groen en overal staan hele relaxte ( lounge) banken. Weer een heel apart stukje van de stad.
Na de wandeling gaan we naar een grote outletwinkel vlakbij Wallstreet, Century 21, waar we wat kopen voor de jongens, het is beredruk.....
We besluiten nog even het Flat Iron Building te gaan zien en gaan vervolgens naar het Washington Square, waar artiesten optreden en het krioelt van de eekhoorns.
We hebben trek in een borrel en gaan richting Times Square, waar we in het Marriott 8 hoog in de lobby een coctail drinken, we kijken mooi uit op de drukte beneden ons en we zitten zo lekker dat we besluiten ook hier te gaan eten.
Daarna weer met de metro naar huis, nog even tijd voor een borrel.

Reacties

Theo 30-09-2014 18:39 {{button-26882}}

Het woord "borrel" is wel vaak gevallen!

Maar klinkt allemaal goed en jullie erg veel gedaan vind ik. Geniet nog even van de laatste dag NYC.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan