Another day in Paradise!

Door Klaas & Sander Snijder op 6 okt. 2014 17:46:25

Zondag 5 oktober 2014

Another day in Paradise!

Na een goede nacht zijn we weer uitgerust om nog een dag Las Vegas te bewonderen. Een stevig Amerikaans ontbijt , zonnebrand op en de zonnebril mee. Dit is bij 35 gr wel nodig.

De stadsbus rijdt hier de door de hele Strip en in het centrum. Hij stopt bij alle bezienswaardigheden. We kochten een dagkaart en gingen op pad.

We hebben een aantal mooie hotels uitgekozen waaronder: The Venetian ( buiten, maar ook binnen varen de gondels door en rond het hotel!), Stratosphere (een toren van meer dan 300 meter hoog geeft je een super mooi uitzicht van Las Vegas) vanaf deze toren kun je leuk bungeejumpen (dit hebben we maar effe overgeslagen ;) ). Op de 108e verdieping hadden we wel een super uitzicht over de stad! 

De casino's zijn trouwens een vak apart. We hebben 35 gokkasten geprobeerd en dachten dat we het konden, maar dat viel tegen. We konden de juiste gebruiksaanwijzing niet vinden.............Het enige wat we geleerd hebben is dat je niet op de 'service knop' moet drukken als je er geen geld in gooit.....,want dan komt er direct een leuke Amerikaanse dame aan.

We zijn ook nog even een winkelcentrum doorgeweest met .... Honderden shops. De Pepsi shop, de M&M ' s shop met 3 verdiepingen, enz. Na de nodige kilometers 
Nog even een terrasje en toen terug naar het hotel, het was ondertussen al kwart voor zeven. Even de benen strekken!

S'avonds hebben wij als echte Rockers  :D gegeten in het Hard Rock café! (Leuke ervaring) en zijn we naar Fremont Street gegaan. Dit is het oude centrum van LV. Daar kijk je je ogen uit. Je loopt door één grote koker van lampjes  , glitter en glamour , dan moet je denken aan de oude Amerikaanse films, waar verschillende shows op worden afgedraaid) samen met allerlei straatartiesten en bands. Echt mooi ..!

Vervolgens terug naar het hotel want onze accu's raakten behoorlijk leeg! 

Nu we dit schrijven wachten we op de taxi naar de camperverhuurder om de camper op te halen. Een nieuw avontuur!

Tot de volgende blog! 

Thx voor de leuke reacties! 

 

 

Reacties

Klaas & Sander Snijder 6 okt. 2014 18:31:15

Sander kan papa dat allemaal vol houden ??
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan