Taaie kilometers en mooie vergezichten!

Door Klaas & Sander Snijder - 07-10-14 23:03

Maandag 6 en Dinsdag 7 oktober. 

Taaie kilometers en mooie vergezichten!!

Vandaag zoals gezegd de camper opgehaald bij de verhuurder. Na een instructievideo, het nodige papierwerk en een tijdje wachten reden we dan eindelijk! Het programma brengt ons naar de Grand Canyon. Eerst langs de Wallmart voor de nodig boodschappen! Een mega winkel! Zelfs de Supermarchés in Frankrijk zijn er niks bij. Even boodschappen ingeladen voor de komende dagen zodat we eerst voorzien zijn. 

De eerste Miles in de camper waren wennen, hoe zit dit? Hoe werkt dat? Na een uurtje was alles gewend en reden we dan echt. Google Maps was iets te enthousiast met de rijtijd... (4,5 uur over 288 Miles) onze TomTom gaf bij vertrek een rijtijd aan van  7,5 uur.... 

Gelukkig viel het mee, halverwege de Route 66 waren we al een uur ingelopen op schema. In Seligman aan het einde van de Route 66 (voor ons het einde) effe een bakkie in een saloon (compleet Duits ingericht mer nummerplaten en schlagers etc). Helaas geen foto om up te loaden.

Ondertussen was het half 7 en reden we in het donker de laatste 50 mile naar camping Mather Campground in de GC. De camper op de plek zetten was geen probleem. Een doorgaande weg met allemaal inhammetjes waar je in en uitrijd, ideaal! Even snel een pizza in de oven (effe op de Amerikaanse tour) en daarna naar bed, de accu was wederom leeg bij ons beiden.

Vanmorgen werden we op tijd wakker (biologische klok is blijkbaar nog niet verzet ). Een voordeel, op deze manier hadden we een mooie lange dag voor de boeg. 

Vandaag stond een bezoek aan de GC uitzichtpunten op het programma en als klap op de vuurpijl een vlucht met een helikopter over de Grand Canyon.

De eerste indrukken van de Grand Canyon zijn geweldig! Wat een natuur, onbeschrijfelijk! (Gelukkig genoeg foto's gemaakt!) Het is onvoorstelbaar hoe dit is ontstaan 2 miljoen jaar terug. De verschillende uitzichtpunten bieden geweldige uitzichten. 

Op het moment van schrijven zijn we aan het wachten op onze helikoptervlucht. We zijn erg benieuwd hoe de Grand Canyon er van boven uit ziet! Dit laten we morgen weten! 

Welterusten Nederland! Tot morgen. 

Reacties

berend en herma 08-10-14 07:04

Super om jullie enthousiaste verhalen te lezen. Allemaal zo herkenbaar. Wat een verschil tussen Las Vegas en de Grand Canyon of niet? Benieuwd naar jullie verhalen en foto's van de helicoptervlucht. Lijkt mij helemaal geweldig.

Klaas & Sander Snijder 08-10-14 07:57

Super we kijken uit naar de foto's en de verhalen van jullie helicoptervlucht!! Groetjes Mathijs en Marjan

Klaas & Sander Snijder 09-10-14 05:20

@berend&herma: Inderdaad een groot contrast. Monument Valley en Las Vegas is een nog groter contrast.

Foto's is een technisch probleem helaas... Hebben geen laptop mee alleen een ipad en de connectie tussen ipad en fototoestel werkt nog niet.. We spreken wel af als we weer in NL zijn!

@Mama en Mathijs: de helivlucht was super! Gelukkig genoeg foto's en filmpjes om te laten zien!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!