The last day in San Francisco

Door Klaas & Sander Snijder - 18-10-2014 06:51

Vrijdag 17 oktober

The last day in San Francisco.

Vanmorgen gelukkig geen ongelukken meer in het OV dus konden we gewoon met de tram en de bus. De bestemming was nu Twin Peaks, een mooi uitzichtpunt om SF van boven te bekijken. Dan kom je erachter op wat voor een heuvel SF ligt. Sommige straten in de woonwijk hebben een helling van wel 15-20 %. Dan loop je zomaar niet even naar boven..

Op terugweg vanaf Twin Peaks naar het centrum zijn we in de wijk Castro geweest. De zogenaamde 'homowijk' van SF. Een gezellige buurt wáar we even hebben geluncht. Een wijk met een bijzonder verhaal, en bijzondere winkels.......

Daarna door naar de binnenstad om te winkelen. In Nederland heb je in 1 winkel vaak meerdere merken, hier doen ze het anders, 1 merk heeft een winkel met 7 verdiepingen! (Nike), echt mega! The marker 

We hebben nog even inkopen gedaan bij Levi's en vervolgens zijn we doorgegaan naar de pier om de dag af te sluiten in de bar. 

San Francisco is een geweldige stad die je niet mag overslaan tijdens je reis in de USA. Het is een mega stad waar voor iedereen wat te vinden is. Een aanrader!

Morgenvroeg verlaten we the city en vervolgen onze reis naar Los Angeles. We rijden via de Highway One (de mooiste kustweg van de wereld). Morgen de eerste etappe naar Monterey. 

We zitten al in de laatste week vd reis, wat gaat de tijd snel. Nog effe 100% genieten want met een week zitten we alweer in Nederland! 

Tot de volgende blog! 
 

Reacties

Bart Gehasse 18-10-2014 08:41 {{button-27079}}

Hoi mannen. Fantastische keuze volgens mij, deze reis! Hij staat zeker op ons verlanglijstje. Dapper Klaas, dat je bent gaan fietsen met Sander.... Pas wel een beetje op jezelf hè?! Geniet nog van de laatste dagen en we wensen jullie een voorspoedige terugreis. Groetn oet Doaln en een beetje oant sjen ;-)

Jos blankestijn 18-10-2014 21:19 {{button-27089}}

Heren. Is er al gitaar gespeeld rond het kampvuur? Naar onze mening genieten jullie wel. Maak er de laatste week ook nog een feest van. Veel plezier ! Groet van Tinie en Jos

Klaas & Sander Snijder 19-10-2014 23:32 {{button-27099}}

Bart,

Het het zeker een reis om nooit te vergeten!

Jos,
Ik heb er al genoeg gezien en gehoord! Vanmorgen zat er nog iemand in z'n uppie aan de oceaan te spelen aan de Highway one. Jos we try it!

Gr. Son & Father
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan