The last Day....in the USA

Door Klaas & Sander Snijder - 22-10-2014 05:37

Dinsdag 21 oktober

The last Day....in the USA.

Vanmorgen op tijd opgestaan om de camper klaar te maken voor het inleveren. Alle kastjes leeggemaakt en de poetsdoek er door, zoals mannen dat goed kunnen. Het was een uur rijden naar de  camperverhuurder. Maar we moesten nog even de propaangastank afvullen. Uiteindelijk waren we na 2 uur op de plaats van bestemming. 

Het was een beetje druk in LA.....dus met zes rijden dik in de spits file rijden is op zich wel een leuke ervaring maar je bent uiteindelijk wel blij als je er bent! We hebben geen bijzonderheden gehad met de camper, dus dat ging verder wel soepel bij het inleveren. 

Daarna wachten op de shuttle naar het hotel. Dat duurde nog wel even. Ter plaatse heb je dan weer leuke gesprekken met andere campergebruikers oa. een familie uit Israël die waren 32 dagen weg geweest en hadden 4500 Miles (7200 km) gereden. Die waren nog naar de Rocky Mountains geweest. Wij hebben uiteindelijk ruim 2300 Miles gereden (bijna 3700 km) . Dus dat is ook nog een leuke trip.

We zijn met de VIP LA bus naar het hotel gebracht! Uiteindelijk was het 12.30 uur. De planning was om met de "hop on hop off" bus door LA te gaan, maar daar hadden we beide niet veel trek/puf meer in.  Dan maar met de bus naar Manhatten Beach, het was mooi weer, dus dat was heerlijk. Daar aangekomen eerst maar even geluncht,

Terwijl we zaten te lunchen kwam de politie, ambulance en brandweerauto met ladder voor ons café voor rijden. Alles met loeiende sirenes. Het bleek dat er in het restaurant naast ons een oudere man onwel was geworden. Uiteindelijk bleek alles goed afgelopen te zijn met deze man.

Na de lunch nog even een paar uur op het strand gelegen en nog een paar mooie foto's gemaakt. Weer een geslaagde middag. De avond rustig aan gedaan en de spullen ingepakt,

We kijken terug op een fantastische reis met mooi weer in een enorm mooi land met verschillende dimensies. We zijn prima begeleid door Tioga Tours, als we een vraag hadden werd die prima beantwoord. Een aanrader!

Een reis om nooit te vergeten!  

Bedankt voor alle reacties . We vliegen morgenvroeg van LA naar Chicago en dan naar Schiphol.

Tot ziens in Dalen,

Groetjes Sander & Klaas

Reacties

Bart Gehasse 22-10-2014 07:44 {{button-27129}}

We hebben met plezier jullie verslagen gelezen. Nu nog een goede terugreis en dan weer de Drentse herfst in... Tot ziens en groetn uit de Kolkakkers
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan