Dag 17: Naples --> Miami (laatste bericht)

Door Henk-Jan Pennings - A long time ago

Dag 17: Naples --> Miami

Vandaag moeten we weer vroeg uit de veren. We gaan vandaag de laatste kilometers rijden naar Miami. Het eerste gedeelte rijden we door de Everglades. En erna een stuk Miami in om de camper terug te brengen.

We moesten de camper om 11u inleveren. Aangezien we op schema lagen, was er tussendoor tijd om een keer koffie te drinken en een sigaret te roken.

De plek waar we de camper moesten afleveren was uiteindelijk lastiger te vinden als dat we dachten. Uiteindelijk dachten we hem gevonden te hebben, maar dit bleek hem toch niet te zijn. Wel kregen we vervolgens daar te horen waar we wel moesten zijn. Na weer een stuk omrijden hebben we het gevonden.

De koffers worden eruitgehaald, en de camper wordt nagelopen of er nog spullen aanwezig zijn en/of er schade is. Dit is beide niet het geval. Dus kan de sleutel ingeleverd worden..

Het is toch raar om de camper al weer achter te laten waar we 2 weken Amerika mee doorgereisd hebben, het was een geweldige ervaring, waar we nog lang op terug kunnen kijken!

Nu tijd voor Miami South Beach!
Een paar dagen op het strand lekker bijkomen en nog wat zon mee te pakken!

Tot over 4 dagen! 

 

 

Robin bedankt voor de het schrijven van de teksten en jullie bedankt voor alle leuke reacties.

Reacties

Jacqueline Vossen A long time ago

Lekker (na)genieten in het mooie Miami op het strand. Jullie kunnen idd terugkijken op iets heel dierbaars! Geniet nog met volle teugen en tzt veilig thuis

Fenna A long time ago

Die herinneringen blijven je altijd bij!! Daar praat je na jaren nog over!! Prachtige vakantie hebben jullie gehad!! Geniet nog van Miami en een goede terugreis!!

De buurtjes A long time ago

Wat hebben wij genoten van jullie prachtige verhalen.

riet A long time ago

dit hadden jullie leuk inelkaar gezet wat een mooie reis geniet nog ff hier is het nat goeie reis terug gr.

Helma Dingemans A long time ago

Zo leuk om jullie trip op deze manier een beetje te kunnen volgen. Complimenten! Geniet van je stranddagen en een heel goede reis!

Annette Maurix A long time ago

Wat een geweldige reis. En wat een prachtige foto's.

riek van uden A long time ago

het is een prachtig verslag geworden mijn coplimenten daarvoor het is toch de reis van je leven samen met de familie je zal er best nog lang van nagenieten onvergetelijk bedankt dat je dat met ons wou delen goede reis terug en welkom thuis in het durpke !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!