zondag 21 december

Door Hans en Anneke - A long time ago

We zijn er weer.....we zijn om 14.00 ( zo ) geland...het was weer een hele zit, we vonden het dit keer ook erg lang duren en hebben veel heen en weer zitten schuiven op de stoelen, we waren een beetje jaloers op de jongen die aan de andere kant van het pad zat, die heeft gewoon 8 uur zitten slapen.

Daarna de koffer opgehaald en daar zou je erg ver voor moeten lopen maar....er kwam zo'n karretje voorbij met maar een passagier erop....dus die man dacht waarschijnlijk laat ik die twee "oudjes" ook maar meenemen, en dat was erg prettig

Nadat we de koffers hadden wilde ik natuurlijk mijn nicotine peil even aanvullen, dus ik naar  buiten.....een pilaar met een groot bord erop verboden te roken....11 pilaren verder nog steeds borden met niet roken....en toen dacht ik, krijg de sch*t maar...heb mij verdekt opgesteld bij een muurtje en een sigaret opgestoken.

Daarna auto opgehaald en richting Banff..( 155km )

We hebben gelijk al de eerste beste mogelijkheid dat we verkeerd konden rijden genomen...dus dat niet prettig...ze hebben hier ook niet zoveel verkeersborden als bij ons.....positieve is dat we daardoor toch veel gezien hebben van de omgeving van het vliegveld en Calgary, toen we eenmaal op de highway 1 zaten konden we lekker door rijden. Jammer genoeg ligt hier nog niet zoveel sneeuw, maar om vanmiddag te rijden met schone wegen was wel prettig.

Om ongeveer 18.00 waren we hier in Banff.....een heel klein gezellig oud B&B-tje midden in het centrum....zal mrg even een fotootje maken van de buitenkant.

We hebben twee kleine kamertjes...een om te slapen en een voor de koffers ....een ruime badkamer...erg genoegelijk allemaal.. we wilden de grote hotels vermijden en dat is gelukt.

We zijn gelijk even bijgepraat, wat er allemaal te doen is hier in de winter, dus we hebben wat ideeen voor morgen.

Hans wil graag met zo'n cabine omhoog, maar ik vind het eng.....eerst gaat hij tegen de berg op en daarna van de ene bergtop naar de andere, dus dan hang je tussen twee bergen in.....schijnt erg mooi te zijn, maar ik moet hier nog even overnadenken.....ik heb het vorige keer in Jasper gedaan, dus ik weet nog hoe eng ik het vond.

Het is hier nu 02.30 ( ma ) en ik ben klaar wakker, we moeten nog even aan het tijdsverschil wennen.

Reacties

wim en corie A long time ago

fijn dat jullie er zijn. Van dat bed krijg je wel een kerstgevoel met al die rendieren erop.
ga lekker genieten.

Nel en Gijs A long time ago

Hoi buurtjes
Bedankt voor jullie bericht, fijn dat jullie goed aangekomen zijn.Jullie hebben wel een knus slaapkamertje en het uitzicht vanuit de auto is ook fasinerend.
Groeten van Nel en Gijs.

Jeanine A long time ago

Hé boffertjes, fijn te horen dat jullie er veilig en wel zijn! Meteen mooie plaatjes voor de Kerstkaart van volgend jaar?!!!
Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!