zaterdag 27 december

Door Hans en Anneke - A long time ago

Het is alweer zaterdag, wat gaat het snel.

Er is erg veel sneeuw gevallen en we zijn vandaag naar Salmon Arm geweest samen...we zijn eerst hier Blind Bay uitgeglibberd en daarna de Highway op, normaal geproken zijn die best wel schoon, maar ik vond het erg tegenvallen,

Vond het eigenlijk hartikke eng.....veel sneeuw op de weg...en veel blubber...en glad....en dan rijden ze nog best wel hard...wij natuurlijk rustig in de sporen van de auto voor ons rijden...en ze komen je gewoon met 90 voorbij en die rijden dan op het gedeelte van de weg dat niet "schoongemaakt " is....het is maar een geluk dat ik een sterk hart heb.

We zouden even wat boodschappen meenemen voor Netty en Hans maar die winkel was gesloten.

Verder wilden we nog naar een "god heeft een smile voor iedereen" winkel, maar die was ook gesloten, daar gaan we nog een keer heen voor we naar huis gaan.

Naar de wild live light show in Kamloops willen we ook nog heel graag, maar dan moet de highway wel wat schoner zijn, want ik weet niet of mijn hart zo'n rit nog een keer aan kan.....( zou wat voor jou zijn Jeanine...)

Verder lekker gerelaxt..

 

Reacties

nel A long time ago

Hoi allemaal, mooi hoor bij jullie wij hebben ook sneeuw maar die stoel lijkt mij ook wel wat . geniet er van doen wij dat ook op afstand groetjes van de thuisblijvers

Bert de kok A long time ago

Komt mij heel bekent voor ,heb je een heel eind gereden sta je voor een gesloten deur,veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!