zaterdag 27 december

Door Hans en Anneke - 29-12-14 01:24

Het is alweer zaterdag, wat gaat het snel.

Er is erg veel sneeuw gevallen en we zijn vandaag naar Salmon Arm geweest samen...we zijn eerst hier Blind Bay uitgeglibberd en daarna de Highway op, normaal geproken zijn die best wel schoon, maar ik vond het erg tegenvallen,

Vond het eigenlijk hartikke eng.....veel sneeuw op de weg...en veel blubber...en glad....en dan rijden ze nog best wel hard...wij natuurlijk rustig in de sporen van de auto voor ons rijden...en ze komen je gewoon met 90 voorbij en die rijden dan op het gedeelte van de weg dat niet "schoongemaakt " is....het is maar een geluk dat ik een sterk hart heb.

We zouden even wat boodschappen meenemen voor Netty en Hans maar die winkel was gesloten.

Verder wilden we nog naar een "god heeft een smile voor iedereen" winkel, maar die was ook gesloten, daar gaan we nog een keer heen voor we naar huis gaan.

Naar de wild live light show in Kamloops willen we ook nog heel graag, maar dan moet de highway wel wat schoner zijn, want ik weet niet of mijn hart zo'n rit nog een keer aan kan.....( zou wat voor jou zijn Jeanine...)

Verder lekker gerelaxt..

 

Reacties

nel 29-12-14 11:51

Hoi allemaal, mooi hoor bij jullie wij hebben ook sneeuw maar die stoel lijkt mij ook wel wat . geniet er van doen wij dat ook op afstand groetjes van de thuisblijvers

Bert de kok 29-12-14 14:03

Komt mij heel bekent voor ,heb je een heel eind gereden sta je voor een gesloten deur,veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie