Moab 26 juli

Door Miriam - 29-07-2015 18:21

Een dag waarin we niet verkassen, maar lekker nog een nachtje op deze camping blijven. Dat betekent niet dat we niets gaan doen, maar alles gaat vandaag in de rustige stand. Ontbijten, zwemmen, blog bijwerken want we hebben hier wifi en de was opvouwen.

Na de lunch gaan we eerst naar Death Horse Point in het gelijknamige state park. Dit is een eiland en van bovenaf heeft het de vorm van een paard 😉. De  volgende stop is Arches np. Geweldig om te zien hoe de bogen van zandsteen gevormd zijn, zeker North en South Window. Het is erg heet en na wat klimpartijen is het tijd voor afkoeling in het zwembad. Vanavond gezellig uit eten in Moab. 

Reacties

Gerhard en Lea 29-07-2015 21:16 {{button-32844}}

Het was zeker erg rustig omdat je schrijft dat je tijd hebt om de blog bij te werken en vervolgens haast niets op schrijft. Maar je hebt gelijk, je moet ook in de vakantie even op nul gaan ook al is er nog zoveel te zien en te doen. En ja de was opvouwen is ook erg belangrijk!!
Liefs,
Pap&Mam

peter 06-08-2015 17:36 {{button-33625}}

pap en mam benne scherp hoor!
jullie hebben een te gekke vakantie, zo te lezen. een never forget holiday. Jammer van je val, hoop dat het de pret niet zo erg bederft. Come home in one piece please, all of you.
love, oooomeeeeh Petah.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan