Joshua Tree 2 aug

Door Miriam - 09-09-2018 16:34

Om 8 uur nemen we alweer een duik in de Colorado rivier, want we smelten de camper uit. Lekker op het strand even in de zon liggen voordat we weer vertrekken richting Joshua Tree np. De temperatuur loopt alleen maar op en het is inmiddels bijna 43 graden als we in het park aankomen, pfff. 

Onderweg rijden we langs een trein die getrokken wordt door 4 locomotieven met daarachter ongeveer 100-150 zeecontainers, soms zelfs 2 rijen hoog. Ze gaan niet snel, maar wow dat is pas een trein. 

Bij de grens naar Californië worden we gecontroleerd of we geen groente en fruit hebben. Dat mag de staat niet in. Eenmaal in Joshua Tree rijden we eerst naar de Cholla Cactus garden. Cactussen waarvan de stekels gevaarlijk zijn en natuurlijk krijgt Jesse er 1 in zijn geen. Het doet flink pijn, maar gelukkig kunnen we hem snel in 1 geheel verwijderen. We rijden langs Skull rock en klimmen hier lekker op de grote stenen en rotsen. We hebben de Johua Trees gezien en een foto naar Jos gestuurd. 

Aangezien onze koelkast wat kuren heeft rijden we verder richting Palm Springs voor een camping met elektriciteit. Op de camping gelukkig weer een zwembad waar we gretig gebruik van maken met deze temperaturen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan