Los Angelos 5 en 6 aug

Door Miriam - 09-09-2018 16:52

Bij de camper inleveren blijkt nog niet al het Grey water weg te zijn. Jesse en ik rijden naar een dumpplek om het grijze water te lozen. We blijken ervoor te moeten betalen en hebben geen contant geld op zak. Dan maar naar de naastgelegen benzinepomp. We kopen wat te drinken en pinnen geld en helaas gaat het hierna fout. Ik struikel en terwijl ik me op wil vangen tegen de deur, wordt deze net opengetrokken van buitenaf. Ik val plat op mijn gezicht op de grond met mijn hoofd tegen de deur. Mijn hoofd, rug en enkel doen pijn en mijn beide armen liggen open en zijn dik en blauw. Jezus dat was schrikken en Jesse wist niet wat hij moest doen. Eerst maar eens bijkomen en wat drinken. Voordat ik weg mocht moest ik eerst een formulier ondertekenen waarbij ik aangaf geen gebruik te willen maken van medische hulp. Dat heb ik niet gedaan want Harry en Mare wisten niet waar we bleven en ik kon ze niet bereiken. Dus toch maar de camper ophalen en snel terugrijden voordat ik niets meer kon. Eenmaal weer bij Star rv stortte ik in en deed alles pijn. De adrenaline was op. 

De taxi bracht  ons naar het hotel en terwijl de rest ging zwemmen ging ik in bad liggen om mijn spieren te ontspannen. Alles deed pijn. 

Morgen een rondom door La waarbij we op alle belangrijkbelangrijke plekken van de stad komen. In de tussentijd leef ik op pijnstillers. We rijden naar Hollywood, Farmers market, Venice beach,  Santa Monica Pier, the stars. We zien veel in 1 dag. Een reuze drukke stad, leuk om gezien te hebben.

Morgen vliegen we naar huis en dan zit de vakantie erop. Geweldig

Reacties

Gerhard en Lea 10-09-2018 09:17 {{button-55469}}

Heb je nu nog pijn, of gaat het al weer “ meneer Dröge”. Leer Jesse en Mare maar gauw EHBO, dan kunnen ze je helpen, want dit is heus niet de laatste keer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan