Jetlag

Door Angelique Kandiltsios - A long time ago

Wouw, hier zijn we dan eindelijk met ons verslag over onze trip naar de USA.

24 april zijn we onze reis begonnen in Aalsmeer in hotel Chariot. We zijn heerlijk Grieks gaan eten bij restaurant Alexandros in Amstelveen. Door de spanning, vermoeidheid en een overdosis valdispert en paracetamol kwam de retsina goed binnen en hadden we een hele leuke en gezellige avond. De eigenaars waren "matties" van Sakis dus werden we extra verwend.  

25 april om 6 uur vertrokken vanuit het hotel. Alles verliep soepel. De vlucht vertrok op tijd en we kwamen zelfs een half uur eerder aan in New York. Onze taxi stond al op ons te wachten en ons avontuur in New York kon beginnen.

We logeren in De Comfort Inn Times Square en hebben uitzicht op het gebouw van de New York Times. Geweldig al die indrukken en we stonden te trappelen om "the Big Apple" te gaan ontdekken. We zijn gaan wandelen en kwamen uit bij Bryant park. Het was heerlijk weer, dus zijn we daar op het terrasje gaan zitten met uiteraard een koffie van de Starbucks en een hotdog. Dit was genieten. Daarna op weg naar Times Square. Amazing!!!  Wat een drukte, gebouwen, lichtjes en 'rare' mensen. We hebben een bezoek gebracht aan de Disneystore en de M&M store. In de avond wilden we een bezoek brengen aan de Empire State Building maar eerst een hapje eten en een tussenstop in het hotel. Nou die tussenstop was niet zo slim. Om 19.00 uur zijn we allemaal met kleren aan in slaap gevallen. Ha ha, de jetlag had toegeslagen. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!