Time to move on

Door Angelique Kandiltsios - 05-05-2015 08:30

3 mei - Moving on doesn't mean that we forget about things. It just means we have to accept what happened and continue living.......

Met alle respect gaan we door met onze vakantie en halen uit het leven wat erin zit. Het is vandaag maar weer eens duidelijk geworden hoe kort het leven kan zijn.

Na een break hebben we een taxi genomen naar downtown Las Vegas.  De strip vonden we al amazing maar dit was toch wel het hoogte punt.  Wat een super relaxte sfeer en wat een andere wereld. We hebben een live optreden gezien van een "reïncarnatie" van Elvis. Mensen die aan kabels door de lucht vliegen. Artiesten en acrobaten. Zeer schaars geklede mensen en hele rare mensen. De casino's hier zijn heel anders. Op de strip is het allemaal "netjes" en luxe. Hier in downtown dansen de dames schaars gekleed op de bar en de coupiers zijn net zo schaars gekleed als de dames op de bar. De mannen dragen zwarte broeken met witte overhemden en zwarte bretels. Net als in de gangsterfilms.  En overal harde muziek. We genieten enorm en laten ons meeslepen in de sfeer. Drinken een biertje ( sorry ik bedoel bier, want een biertje kennen ze hier niet). En dansen mee op de muziek van Elvis. The Jailhouse Rock. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan