8-9-10-11-12 juni 2015

Door Gerrie Dijkstra - A long time ago

enkele dagen niets van ons kunnen laten horen, omdat we geen internet hadden. 

Dinsdag 9 juni

S'avonds zijn we naar de strip geweest. pracht en praal veel lichtjes wat een indruk maakt dat. Wel is alles commecieel ten top. Niets is daar een normale prijs, maar wat hadden we anders verwacht.

Woensdag 10 juni

in eens kwamen we er achter dat we een fout hadden in de planning. En we wilden wel weer verder. Dus op naar de Grand Canyon. 

Onderweg een tussenstop gemaakt bij de Hooverdam en een stuk van Route 66 gereden

We hadden nog wat tijd over, dus zijn we eerst naar het kunstenaars dorp Sedona gegaan. Hier een wandeling gemaakt, en natuurlijk wat koffie gedronken. Wat een leuk dorp is dat.

Op de weg naar de Grand Canyon, zijn we langs de weg een kampeerterrein op gegaan voor een overnachting. Wat gaat dat makkelijk zeg. Gewoon aanmelden, en je krijgt plek. Je krijgt een schoone en ruime plaats. Voorzien van een kampeer bankje, vuurkorf, BBQ-set en een metalen paal waarop je de afval kan hangen (tevens veel gebuikt als lantarenpaal.

Donderdag 11 juni,

om 13:00 uur waren we al op de camping. Midden in het bos gesitueerd. De GPS kwam uit op een andere plek, maar het stond uiteindelijk goed aan gegeven. Natuurlijk direkt aan de wandel gegaan. Een deel van de RIM gelopen en afgedaald richting de Colorado rivier. Het advies is wel; naar beneden is makkelijk......... maar omhoog. Dus het advies opgevolgd en halverwege omgekeerd. Hijgend maar voldaan kwamen we weer boven. Om ons met de "gratis" pendel bus te laten afzetten op Maler-Campground. 

Vrijdag 12 juni,

s'Morgens eerst naar de west bound gegaan met de pendelbus. Daar een deel van de RIM terug gelopen richting de visitorcentre. Die avond zijn we naar Hopi-point gegaan voor een specatculaire zonsondergang. Dankzijn de wolken gaf het een bijzonder effect. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan