Cheyenne - Edzes Park (Rocky Mountains)

Door J. Ottens - 06-08-2015 06:35

 

USA Donderdag 30 juli 2015 Cheyenne - Edzes Park (Rocky Mountains)

Vandaag hadden we theoretisch een korte rit van anderhalf uur. Daarom deden we het rustig aan. We deden boodschappen bij de Safeway en we konden 800 dollar pinnen bij een vestiging van Warren. Op ons gemak tuften we naar de Rocky Mountains en na drie kwartier zagen we een outlet center in Loveland. Natuurlijk keken we daar even rond met als resultaat: twee Adidas-T-shirts, een sjieke jurk van Calvin Klein en een blouse voor een kleine 200 dollar.

Een uurtje later reden we verder door de Rocky Mountains. Hoge bergen aan de ene kant, een snelstromende rivier aan de andere, het was weer prachtig. Uiteraard zijn we even gestopt om foto- en video-opnamen te maken.

De Alpine Trail Ridge Inn bleek een zeer goed hotel. De badkamer is onlangs geheel vernieuwd, dat konden we goed zien. Alles is heel netjes en compleet. Alleen is het onderlaken volgens Janny niet breed genoeg.

In de nabijheid bevond zich ook een geweldig restaurant, het Sundeck Restaurant van Vic & Colleen Hörner, 67 jaar geleden door Duitsers opgericht. Ze hadden buffalo bratwurst en Wiener schnitzel. De schnitzel werd geserveerd met stoofperen en cranberry's. Als toetje namen we elk een stukje cheesecake. Van de rekening begrepen we niets, handgeschreven op een A4'tje, diverse getallen, onderstreept, omcirkeld, daar moesten we uitleg over vragen. Zelden hebben we zoiets chaotisch gezien. In totaal betaalden we 65 dollar en dat was elke cent waard.

Speciaal voor ons rees tegen achten de volle maan boven de bergen uit! Onze pogingen om er foto's van te maken zijn helaas niet erg geslaagd, dus die sturen we niet mee.

Na allle opwinding hebben we samen foto's geselecteerd. We hebben een eigen router, maar we verprutsten akelig veel tijd in een vergeefse poging de foto's in OneDrive te zetten. Om kwart voor elf stond het verhaal wel op de Tioga-blog. De blog was ook traag en we kregen de melding dat Javascript was uitgeschakeld. Wie dat nu weer gedaan heeft is ons onduidelijk.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan