1 mei

Door buurmanenbuurman go usa - 05-05-2015 21:32

Vanuit Farmington rijden we in westelijke richting over de hwy 64 naar Teec Nos Pos. Dan moeten we rechts af om bij het monument van het vier staten punt te komen, 4corners monument. Eigenlijk wel bijzonder buurman dat er een punt is waar vier staten, New Mexico, Colorado, Utah en Arizona samen komen. Doe maar eens even gek. 

 

Als we de lokale kralenwinkeltjes bekeken hebben, want al die hokjes op de achtergrond van de foto zijn kleine winkeltjes van de indianen, gaan we richting Bluff. 

De omgeving is dor, zanderig en als de zon schijnt is het snel erg warm, schijnt hij niet dan is het winderig en koud. Langs de route zien we weer veel kapotte en verlaten huizen, soms met de tractor nog in de tuin.

De San Juan is de grote rivier die je na uren rijden door het gebergte tegenkomt. Gelukkig eindelijk eens een rivier na al die droogte. Zou er vis in zitten buur.

Monument Valley is het gebied waar we nu inrijden, lang rij je over kaarsrechte wegen en de gigantische steenklompen komen steeds dichterbij. Je went aan die oneindige rechte wegen buurman, nog twee keer de horizon over en we zijn er. 

 

 

Dit zijn de indrukwekkende pekken waar je wel honderd fotos zou willen maken omdat je zoveel mooie vergezichten hebt.

Dat doen we niet, we gaan door naar het dorp van de Tubaisten. Tuba City.

Wat zei je nou buurman wonen hier van die muzikanten met zo'n groot gehoorapparaat.

geeneen gezien!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan