Dag 2, 21 mei: Los Angeles

Door Sabine Frijns - A long time ago

20 Graden, beetje bewolkt.

Vanochtend al vroeg uit de veren, snel ontbeten en eindelijk start het hele avontuur  nu echt. We gaan op weg naar Hollywood, jaja, we starten niet met minder😄. Heel apart om eerst door het drukke LA te rijden, om van daaruit zo de bergen in te draaien richting het punt waar je de wereldberoemde 9 letters kunt zien. Wauw! Echt te gek dat zo in het echt te zien.

Vervolgens naar Hollywood zelf, o.a. the Walk of Fame. Kilometers lange straten met sterren van heel veel beroemdheden, waarvan wij de meeste toch echt niet kenden😉. Hier ook het Grauman's Chinese Theatre; in de stoep ervoor zijn zo'n 200 hand- en voetafdrukken van beroemdheden in het cement vereeuwigd. En natuurlijk nog even het Hard Rock Café aangedaan, waar wij zo ongeveer de enige westerlingen waren, verder alleen maar rondrennende, fotograferende Japanners. Een groep van zeker 200 man😱.

Vervolgens naar de Sunset Strip gereden; stelde niet heel veel voor. Dus weer de auto gepakt om naar Beverly Hills te rijden. Eerst maar even de paparazzi uitgehangen; héél rustig rijden door de rustige buurten, en dus niks en niemand gezien, haha. Toen naar Rodeo Drive, waar zo'n beetje de duurste winkels bijelkaar liggen; alleen maar kijken, kijken, kijken...

Op naar Santa Monica Pier. Heerlijk gelopen langs het strand, over de pier en langs alle kraampjes, winkeltjes en het pretpark. Heerlijk uitgewaaid.

Tenslotte nog een half uurtje gelopen langs de boulevard bij Venice Beach, waar alles een beetje verloederd is, althans in vergelijking met de beelden die je vaker ziet. Een mix van een mooi strand, nieuwe en oude kraampjes, mooie sportterreinen, zwervers, veel skaters en heel veel kleurrijke figuren.

Tot zover onze eerste dag....morgen op weg naar Palm Springs.

Reacties

Joni A long time ago

Wat heerlijk om zo met jullie mee te lezen. Te gek! Klinkt als een heel geslaagde eerste dag.
Fijne dag morgen. x

Roy A long time ago

Leuk inderdaad zo mee te kunnen lezen, keep it going on! benieuwd naar de komende dagen

Angelique A long time ago

Leuk om de verhalen nu al te lezen.
En die foto bij de ster van M.J. is super leuk. Daar sta je mooi op, goed gelukt!!

Jolanda A long time ago

Klinkt al alsof jullie te veel geweldige indrukken krijgen hihihi.
En inderdaad een heel leuke foto van jou Sabine!
Leuk om zo Een beetje mee te reizen met jullie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!