Sonora

Door Willem en Jenny Weerd - A long time ago

Vanmorgen, zaterdag 30 mei 2015, omstreeks 9 uur vertrokken uit het hotel. Slechts 20 meter lopen naar het station voor de metro en de Bart, ja je leest het goed. De Bart is een soort van sneltrein die ons naar de andere kant van de baai bracht, er onder door wel te verstaan, waar wij in San Leandro de camper op konden halen. Om tien uur waren wij op het station in San Leandro en toen was het wachten op de shuttle van Road Bear die ons op kwam halen. Tegen kwart voor elf waren wij bij het verhuurstation en kon de instructie en het zetten van handtekeningen beginnen. Na dit alles naar een grote supermarkt gegaan om een voorraad levensmiddelen in te slaan. Tegen 2 uur op weg naar de 1e camping. Wij waren beiden wel even zat van al die hotels en waren blij dat we nu weer op ons zelf waren. Morgen naar het 1e park, Yosemite, waar op de campings niet veel voorzieningen zijn. Dus al helemaal geen wifi. Tot over een paar dagen dus. Groeten Willem en Jenny

Reacties

Froukje A long time ago

Ook zonder voorzieningen is het daar vast prima te doen... de bomen zijn zo inmens, je kan beide achter dezelfde boom plassen, zonder elkaar te zien, haha!
Wat een enorme camper zeg, wauw! Nog steeds leuk om alle berichtjes te lezen en foto's te zien!

Willy A long time ago

Net weer jullie reisverslag gelezen, erg leuk. Nu dus de westkant ontdekken. Aan de camper zal het niet liggen, wat een gigantische grote camper 😀. Hoop dat jullie nog hele mooie weken krijgen.

Bart en Hinke A long time ago

Leuk om jullie reisverhalen te lezen en de foto's te bekijken. Helaas niet de echte George Clooney Jenny, maar wel grappig. En was er géén grotere camper? 'n Beetje krap, deze! Nog veel reisplezier verder. Groetjes!!!

Tamme en Bernardette A long time ago

Wat een onwijs leuke ervaring. We blijven jullie volgen. Willem "hou je Jenny wel in de gaten, je kunt haar wel kwijt raken in de camper :-)
Lekker genieten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!