camper halen

Door Jan en Gerda Dubbelboer - 23-05-2015 05:18

Om 12 uur haalden we ons huisje op wielen. Na de nodige uitleg gingen we op pad, eerst de supermarkt voor de nodige boodschappen. Om half 4 gingen we de autobaan op, 6 banen en druk druk. Langzaam rijdend verkeer, files het schoot niet op. Jan reed of het dagelijks werk was, complimenten voor hem.we namen de 1e camping die we uitgezocht na 150 km.kantoor was al gesloten maar je kon papieren en geld in een envelop doen en eenplekje zoeken. Na een koude nacht zijn we om half 9 vertrokken, dIkke trui kon aan. Het was een stuk rustiger op de weg. Meer ontspannend en een aparte natuur weids,grillig, droog het werd warmer en warmer. We reden dwars door Joshua tree park en later langs de Colorado river erg mooi om kwart Over 2 waren we in Lake Havesu waar we al snel de camping hadden gevonden, toen in de korte broek 25 Gr.heerlijk lekker douchen en niks doen. Hollandse kost gekookt aard.boontjes en vlees.morgen naar Grand Canyon. 

Reacties

Mark Dubbelboer 23-05-2015 07:30

hoort goed. Ik krijg een mooi beeld, zou ook graag de foto's zien, volgens mij is het prachtig. Ben benieuwd naar het volgende verslag.

Lammie 23-05-2015 09:32

Klinkt goed allemaal en wat een toppertje , "die Jan ".
Wij gaan zo vertrekken richting Frankrijk ,als het mogelijk is volgen wij jullie .
Genieten he , liefs .

jan en grietje 23-05-2015 11:12

jan en gerda, een tip voor jullie.het uitzicht vanaf de south rim van de grand canyon is volgens de locals het mooist(zelf ervaren).we horen weer van jullie).

Quinn 23-05-2015 12:08

Hoi oma en Jan,

Ik mis jullie heel erg. Leuk dat jullie naar de Grand Canyon gaan! Ik ben heel benieuwd naar de binnenkant van het flatgebouw 😃.
Dikke knuffel van Quinn
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie