Yosimite park

Door Jan en Gerda Dubbelboer - 02-06-2015 04:59

Na de koffie en de muffins gingen we op pad,mooie weg erg rustig nog. We konden goed opschieten. Om half 12 waren we al bij de camping die we op het oog hadden. Na informatie bij het visitor centrum, door gereden de tioga pas over en Yosimite park in. Veel groen en enorme hoge sparren bomen, we zaten erg hoog maar de weg viel mee wel veel bochten. We gingen naar een natuur camping  (geen voorzieningen ).bij elke plek een picknicktafel, roosters voor vuur en bb. Dit is het gebied van de zwarte beer, dus geen eten buiten s, . avonds en snachts deuren en ramen dicht.overal staan ijzeren kisten waar mensen voedsel in konden opbergen .wij moesten een papier ondertekenen dat wij ons aan de voorschriften hielden. Wij hadden hier geen wifi of telefoon. We hebben toch wel goed geslapen en vertrokken vreder. Veel mooie uitzichtpunten met de shuttle bus naar de watervallen erg mooi zoiets blijft mooi. Heel ander park dan de vorige maar dat is het mooie van deze vakantie zoafwisselend. De camping die op het oog hadden was vol.Doorgereden staan nu op een camping buiten Yosimite park, in Groveland ca weg 120 richting San Francisco 270 km. Dus San Francisco here we Come. 

Reacties

Ingrid 02-06-2015 11:27

Na zoveel maanden van voorbereiding en voorpret.... je proberen in te denken hoe zo´n reis zal zijn, zitten jullie inmiddels midden in jullie avontuur!

Samen met alle prachtige foto´s genieten wij op afstand mee en is het altijd fijn om wat van jullie te horen!

Op zulke momenten zijn jullie voor ons net even wat dichterbij.

Geniet van de reis naar San Fransisco!

Veel liefs en een dikke knuffel
xxx

Lammie 02-06-2015 14:55

Reuze naar de zin dus, mooi .Hoe is het weer bij jullie? Wij zitten 5 dagen in Rosas, hotel aan zee, 26 grad3

Lammie 02-06-2015 14:55

Reuze naar de zin dus, mooi .Hoe is het weer bij jullie? Wij zitten 5 dagen in Rosas, hotel aan zee, 26 grad3

Jan en Gerda Dubbelboer 03-06-2015 05:46

Fijn om wat te horen Lammie en Frans ligt Rosas niet in Noord Spanje? ?Jullie hebben mooi weer wij hier in San Francisco ook rond 25 gr.Beter dan Las Vegas daar was het 42 zijn we ook niet langer dan 1dag gebleven.daar was het zweten aan onze achterpoten. Onze reis verloopt spoedig. Jullie nog een fijne vakantie gewenst saampies

Eef en grietje 06-06-2015 21:40

Ook hier was het achter pootjes zweten en wij
Zijn gewoon thuis groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie