Victoria 15 juni

Door Jan en Gerda Dubbelboer - A long time ago

Na het voor ons vreemde ontbijt, de koffer gepakt en uit gecheckt. Nog een laatste keer door de haven gelopen en koffie gedronken in een koffietentje.we kwamen in gesprek met een Nederlanderdie geïmmigreerd was naar Canada in de jaren 60. Hij was geboren in Een.Hij vond het leuk om even met Nederlanders te praten. Om 3 uur ging de boot en lieten we Canada achter ons, we hebben genoten van die mooie stad. We hadden erge mist onderweg, mensen mochten niet op het voordek staan. Op eens was er rumoer en het bleek dat er een orka te zien was, maar toen ik ging kijken was hij alweer onder water  (wel jammer ).Om 5 uur waren we weer op Amerikaanse bodem. De huurauto van de park. Plaats gehaald en we zijnrustig naar Tacoma gereden. 

Morgen staat als laatst het nationale park mr.Rainier op het programma. In het park staat Mount Rainier een gigant van steen, vuur en ijs.De berg is 4392 meter hoog en is op een afstand van 100 km te zien bij helder weer. 

Mount Rainier is een niet actieve vulkaan bedekt met ijs en eeuwige sneeuw omringd door 80 gletsjers. De laatste uitbarsting vond 150 jaar geleden plaats en nog kun je uit de top rookpluimjes zien komen. Hierover morgen meer. En nog 2 nachtjes slapen dan gaan we weer naar huis. We willen inmiddels wel graag naar huis,we hebben het gevoel of we al 2maand weg zijn. 

Reacties

Lammie A long time ago

Kom dan maar gauw thuus , tis nou wel mooi west.
Liefs .

Chantal A long time ago

Nog heel veel plezier de laatste dagen...zou erg fijn zijn als jullie weer thuis zijn. We hebben jullie wel gemist, liefs xxx

Jan en Gerda Dubbelboer A long time ago

Lammie wie willn nou ok wel groag noar huus, ja tis mooi west

Chantal we zijn ook blij dat we donderdagterug zijn, wij hebben jullie ook allemaal gemist liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!