Laatste bericht

Door Jan en Gerda Dubbelboer - A long time ago

We zijn donderdagavond weer thuis gekomen, na een voorspoedige terug reis. Wel vermoeiend we waren al met al 26 uur op.we kunnen terug kijken op een geweldige vakantie. Alles is goed verlopen, geen vervelende dingen meegemaakt. Van tevorenheb je een beeld van zo zal het er uitzien Maar dan is het in werkelijkheid zo mooiiii en overweldigend. We hebben zoveel bijzondere dingen gezien het was zo afwisselend. Het landschap ,dan was de aarde donker rood ,dan licht rood, oker geel. En die bergen, rotsen die zomaar uit het niets er stonden, we kwamen soms ogen tekort. En bossen met enorme bomen. Mooie steden (San Francisco )is mijn favoriet en Victoria in Canada beide gezellig en fijne sfeer. Maar nu weer terug in ons eigen Nederland en dat voelt ook heellll goed. En wij mogen best trots zijn op ons landje met de bossen en heidevelden en onze hunebedden. Fietspaden en gezellige steden. Van dit moois gaan we nu genieten. En lieve mensen we willen diegene waar we reacties van kregen bedanken, we vonden het fijn om wat van het thuisfront te horen. En als er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in de foto's en filmpjes iedereen is van harte welkom. 

Reacties

Martha A long time ago

We zijn heel benieuwd naar foto's en filmpje we komen gauw een keer langs. We vinden het fijn dat jullie deze mooie reis hebben kunnen maken. Het is jullie gegund. Fijn dat we mee konden genieten. Veel liefs Andries en martha

Ingrid A long time ago

Jullie kunnen terugkijken op een fantastische reis!
Ook wij vinden het fijn dat alles goed is verlopen en dat jullie weer veilig en wel thuis zijn.
Alle berichtjes en foto's gaven ons het gevoel dat we de reis live mee beleefden!
Maar een 'real life' knuffel kunnen geven, bevalt ook weer heel goed!
Xxx

Hans A long time ago

Mooi dat alles goed verlopen is, en jullie weer veilig en wel terug zijn. Het was leuk om jullie op deze manier te volgen.
Groetjes Hans en Bep

ed.kuyper@kpnmail.nl A long time ago

Hallo Gerda en Jan,
We hebben de foto's bekeken , wat bijzonder allemaal en jullie staan er zo blij en goed op. Heerlijk om op zo'n avontuur terug te kijken en ook weer fijn heel en gezond terug te zijn.
Veel liefs , Edwin en Mieke.

Lammie A long time ago

Een reis om nooit te vergeten, ook al worden jullie 100 jaar .Fijn dat het allemaal zo goed is gegaan en dat jullie er zo van hebben genoten .We komen een keertje foto's / filmpjes kijken .
Liefs Lammie en Frans.

Harry A long time ago

Mooi dat jullie veilig weer terug zijn, na zo,n ge weldige reis. Groeten uit het Schwarzwald Harry & Bonny .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!