Zaterdag bij Evelien en Sebastiaan

Door M.A. Bunnik - A long time ago

De volgende ochtend hebben we eerst de koffers uitgepakt, daar was vrijdag nog niets van gekomen.

Toen Evelien terug was van haar hardlooprondje van 15 km. en gedoucht en ontbeten had zijn we met haar wat boodschappen gaan doen. Zij moest voor haarzelf naar de Hollandse winkel. Deze winkel verkoopt echt ouderwetse Nederlandse artikelen zoals stroopwafels, speculaas, appelstroop. Wij hebben daar een pak Koopmans pannenkoekenmix gekocht.

Voor ´s middags had zij een bezoek bedacht aan de Flower Show & Garden Tours, die elk jaar in Riverside wordt gehouden. De toegangskaartjes moesten worden afgehaald bij de ruimte waar de inzendingen stonden die in de prijzen waren gevallen, variërend van één enkele roos of een bloemstuk tot bloeiende vetplanten of groenten. Zo typisch Amerikaans om te zien.  Daarna hebben we vier tuinen bezocht, zeer verschillend. Van een fleurige bloementuin tot een tuin vol met ouwe zooi (zoals oud verroest gereedschap of een verveloze deur) en planten en een protserige tuin van ca. 12.000 m2 met zwembad en vijver, die in Wassenaar-zuid niet zou misstaan. Ook was er een heel mooie tuin aan gelegd door een tuinman die zei dat veel planten uit Nederland kwamen. Inmiddels was het ook echt Hollands weer geworden, het was de hele dag al bewolkt en fris en toen begon het ook nog te miezeren en laten te plenzen. Hadden wij weer.

Omdat Evelien en Sebastiaan ’s zondags een hardloopwedstrijd hadden besloten wij die ochtend te vertrekken.

 

Groeten, Marga en Rinus.

Reacties

gijs A long time ago

Ik schrik van die Camper, hemel, wat een grote jongen. Doet me denken aan een vriend van me die vorig jaar in Canada iets dergelijks ging doen. Kort na het wegrijden ermee, zo'n half uurtje later, was hij al een spiegel kwijt. Hopelijk zijn jullie schadevrij thuisgekomen.
Salut,

Gijs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!