Hoe lang is de weg die wij moeten gaan.

Door M.A. Bunnik - A long time ago

Voor het eerst in alle drie keer dat wij nu in Amerika zijn,hebben we twee keer achter elkaar een hele mooie douchegelegenheid gehad, het was een complete badkamer met douche, toilet en wastafel. De werkgroep heeft na hevige strijd besloten niet naar de krater te gaan. Het blijkt een museum te zijn met uitleg over meteoren en inslagen, dat is toch niet aan ons besteed en het kost ook nog eens $ 16.—p.p. Gezien het weer gaan we nu eerst twee dagen naar het westen rijden,  wat we eerder naar het oosten hebben gereden moeten we nu ook weer terug. (uiteindelijk moeten we er toch naar toe.) Onderweg het plaatsje Seligman aangedaan wat op de Route 66 ligt, wat een kermis het lijkt Valkenburg wel. Alles wat oud is wordt hier tentoongesteld en verkocht, zelfs een skelet heeft hier nog waarde, en dan hebben we het nog niet over de kitsch die verkocht wordt. Na een rit van 278 kilometer aangekomen bij Kingman  waar we hebben overnacht om maandag verder te rijden naar Barstow. Kingman hebben we vorige keer al uitgebreid bezocht.  Het zijn lange ritten maar de motor zingt zijn lied, de rijwind fluit het deuntje mee, de pannen en bestek fungeren als slagwerk bij een slecht wegdek. Dit orkest helpt om wakker te blijven. Inmiddels is de zon gaan schijnen en is het een heerlijke temperatuur, voor het eerst in een week buiten kunnen zitten. Verder valt over de zondag weinig te melden, behalve dat de temperatuur lekker is opgelopen. Omdat de redactie van het Camperjournaal op Zondag vrij is wordt dit op Maandag verzonden.

 

Marga en Rinus

 

 

Maandag 11 mei 2015

 

Vandaag verder naar het westen van Kingman naar Barstow een rit van 220 mijl dat is 354 k.m.

Daar is verder niets bijzonders over te vermelden. Onderweg tijdens een stop zagen we een 99 dollarcent winkel, we hebben even binnen gekeken het is een formule zoals “Action “ bij ons.

Eenmaal op deze camping wordt deze overspoeld door Nederlanders met een camper. Het is een groepsreis van de ANWB, Nederlands is dus de voertaal op het moment.

Morgen gaan we Ghosttown Galico bezoeken en daarna Barstow,  woensdag weer verder richting L.A.

 

Rinus en Marga

Reacties

Wilma A long time ago

We hebben met plezier jullie verhalen gelezen, ondanks het tegenvallende weer,hebben jullie toch weer mooie en bijzondere plaatsen gezien. Nog een fijne reis verder 😀Hartelijke groeten van ons beiden!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!