Texas dag 4

Door H. Schröder - A long time ago

Vandaag werden we pas wakker om 5 uur smorgens, we gaan de goede kant op. We zijn op tijd weggereden, heerlijk reaxed reed ik over de highway. Onderweg kwamen we een Trading for indianenspullen tegen, dus natuurlijk gingen we een kijkje nemen. Ik heb heerlijk rondgesnuffeld met Hans. We mochten foto's nemen van de dame daar, erg lief. Ze legde het een en ander uit voor ons, dus een aanrader. Daarna zijn we een flink stukje verder gegaan. Na een tijdje kwamen we aan in Texas Amarillo. Jaja het liedje van Carolien haha. Mijn eerste indruk was, nee we gaan niet verder naar Tu....[kan het niet onthouden haha] Nee we blijven vandaag hier. Dus heerlijk de boel bekeken. Lekker tussen de cowboys gegeten.Wat een prachtige lokatie. Wat een aanrader vinden wij. We hebben ons een mooi RV park uitgezocht.....waar we helaas niet eerder wat van zien dan morgenvroeg, voor jullie morgenmiddag, Tja we kwamen alweer ergens in het donker aan. Maar dat gaat vanaf morgen veranderen....denk ik zo. 

Vandaag nog even lekker geskyped met mijn mooi meiden thuis. Even bijgekletst wat hun nu zo bezighoudt. Even hun snuutjes weer gezien, nu kan ik even weer vooruit. Nou dat was deze dag. 

Reacties

Carolien A long time ago

Goodmorning America! How are you today? Hier regent het vandaag. Hebben jullie een boekje meegekregen waar die RV plaatsen instaan? Is de camper zo groot dat het bed klaar kan blijven staan om erin te duiken of moet je het steeds wegruimen en weer opmaken? Mooi he, zo'n Indianen Trading Post! Wat een mooi kraaltjeswerk en zandschilderijen kunnen die maken he? Wat leuk dat de Skype onderweg ook werkt! Dat geeft de burger moed! Veel plezier en een goede voortzetting van de reis! Tot morgen!

Je mooie dochter Shannon A long time ago

Ik hoop dat jullie een keertje lekker overdag aankomen zodat jullie de hele dag daar kunnen lopen en niet alleen kijken in het donker. Had eventjes gekeken op internet zoals jullie zeiden en het plaatsje ziet er mooi uit! Ik heb vandaag volleybal ga me eventjes omkleden en dan ga ik over een half uurtje. 12:10 uur hier dus rijden op naar dieren. Vanaf dieren gaan we naar twello en moet daar om half 3 spelen. Ik heb nog niet op de autobaan gereden maar laat het jullie weten als ik dat wel heb gedaan. Ik mis jullie. Love jullie❤ xxxx

Shannon A long time ago

Toi TOI toi voor de wedstrijd. Doe net als altijd je stinkende best.
Vandaag gaan we overdag foto's schieten oke?
Tot laters weer schat.

carolien A long time ago

Hee daar in Duitsland. Ja alles lekker hier. Temperatuur rond de 15 graden. We kunnen zo de camper uitlopen.
Onze camper is er groot, voor 7 personen.
Een vast twee persoons bed, een om te bouwen tafel met banken, en nog een om te bouwen bank. Dan boven de bestuurder nog een twee persoons bed.
Ruimte zat voor alle troep. Haha we lachen steds want we kunnen steeds maar nit onthouden waar we alles neerleggen.

allen A long time ago

Haha we hebben ook al wat pech gehad.
Bij het wegtrekken gister vloog het koffiezet apparaat rond, oepsie....
Nu is weer de dop of zo van de watertank verdwenen door al dat getril op de grote wegen. Wegdek is zooo slecht soms.
Dan werden we al ingehaald door een dame die ons erop wees dat er een klepje open stond.
Nu al het lampje van de afzuigkap stuk.
Tja het is echt de eerste keer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!