Los Angeles

Door H. Schröder - A long time ago

Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken naar LA. We zagen veel woestijn. Eerlijk gezegd had ik een ander plaatje van de woestijn. Ik dacht echt dat ik alleen maar zandbulten en zandvlaktes zou zien. En dat opgevuld met een enkele cactus. Dat was dus helemaal niet zo. Hier en daar vond ik het best begroeid en groenig. De weg naar LA duurde net als de wegen tussen al die andere steden weer een flinke tijd. Onderweg leuke plaatjes geschoten, want uiteindelijk wil je de woestijn op de foto.

Toen we eenmaal in LA aankwamen schrokken we van al het verkeer. Er kwam geen eind aan al dierijen auto s. We wilden naar een RV park natuurlijk. Helaas hadden we niet geboekt, zoals eigenlijk bij geeneen., alleen nergens was dat een probleem. Nu dus wel. We dachten slim te zijn en naar Snta Monica te rijden, naar de mooie kust. Weg van al die auto's. Daarheen waar vast genoeg RV parken zijn. Neuh dus, en druk joh. Ook daar veel verkeer. Alles smal, wegen door de bergen gekozen pff. Giga mooi maar oh zo lastig rijden met een camper. Uiteindelijk was ik zover dat ik zei; laat maar we gaan weg uit LA, we slaan dit wel over ik hoef hollywood niet te zien. Zes baans autowegen en auto'sdie van rechts naar links vlogen. Heel even toch het moment gepakt nogmaals in het boek te kijken, iets intoetsen wat we herkenden van de zoektocht thuis. Gos die was nog maar ineens een kwartiertje rijden, das mooi. Dus snel bellen of er plek is. Yes geluk, duur maar geluk hoor. Och zei ik ik ben er over ongeveer een kwartier. Nou dat werd dus een uur en een kwartier.......druk he......veel auto s.....hmm. 

Maar we zijn er en we gaan morgen met de BUS naar hollywood en the walk of fame.Ben toch wel blij dat we hier nog zijn. Dus ff gedoucht en weer fris en fruitig aan het typen. Tot morgen!

Reacties

Astrid A long time ago

Ooohhh, Hollywood!!!
Goed foto's maken hè? We willen het allemaal zien, bofkonten!

Carolien A long time ago

Wat een verschil met de stilte in de woestijn, dan L.A.! Fijn dat jullie toch nog een mooi plaatsje hebben gevonden. Zijn jullie over de 15 langs de Mojave Woestijn gereden? Veel plezier met de bustour! Wel goed kijken waar je uitstapt, he? Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!