San Francisco

Door H. Schröder - A long time ago

We zijn weer door parchtig ' oostenrijk '  gereden. Ook aan deze kant is het erg mooi groen. Even werd het weer druk toen we dichter bij San Francisco kwamen, pffgelukkig niet zo erg als in LA. Daarnaast hadden we besloten ons een RV park te zoeken buiten het centrum, dicht bij waar we de camper moeten inleveren woensdag. Dus dan nog maar iets van 3 miles rijden voor we bij Road Bear zijn.

Het park waar we nu zitten...........tja valt niet zoveel over te melden. Weer iets minder dan we gewend waren hier, maar het is niet net als laatst bij de tokkies. We hebben wel goeie wifi. Ik kan nu lekker in de camper mijn ding doen.

Na aankomst hier dus even naar het centrum gegaan om wat rond te kijken. Even waanden we ons in Amsterdam qua geur. Tot we ons beseften dat het zelfs in Amsterdam niet zo stinkt naar wiet als hier. Een onveilig gevoel bekroop ons toen we merkten dat mensen je bekeken omdat ze door hadden dat je toerist was. De tas die al om de nek hing, nog maar eens goed geklemd tussen mijn lichaam en mijn arm. Camera bijna twee maal om de nek gewikkeld en toen toch maar eventjes rond. We hadden al wel snel besloten voor het donker zou worden op de camping te zijn, want hier in het donker rondhangen zien we niet zitten. Dus we gaan morgen heel vroeg op pad, hopelijk om de giga rij bij de cabletrein voor te zijn. Een uur wachten is hier normaal. Alleen zijn wij niet van dat soort mensen die daarop gaan staan wachten, dus proberen we het maar zo vroeg mogelijk in de ochtend. We hebben dagkaarten gekocht om met een bus ala hop on/ hop off te gaan langs alle mooie dingen. Dat lijkt me gaaf. Daarna denk ik dat we wederom voor het donker terug op de camper willen zijn. Tja dan rest mij de taak de boel weer taktisch in te pakken, want woensdag slapen we in een hotel en zit de reis erop.

Wat het weer betreft, het was na 3 uur ineens koud hier. Uit nood heb ik even een vest gekocht. Normaal kan ik overal wel iets leuks vinden, maar nu de nood hoog is natuurlijk niet echt. Maaaaaaaaaaarrr ik had het warmer. Morgen doen we voor de zekerheid een lange broek aan, that's for sure!!

Reacties

Carolien A long time ago

hmmmm koud? Moet je eens hier komen! Toen we vanmorgen naar buiten keken van het helemaal WIT! Het is nu bijna weg maar toch... Storm Nicolas is onderweg hier naartoe en zal vanmiddag het hoogtpunt bereiken. Waar? HIER! Met orkaankrachtige wind zal hij hier voorbij trekken uit Noordwesterlijke richting. Als jullie vliegtuig de wind achter heeft zijn jullie 2x zo snel thuis! Hebben jullie nog wat van het Europese nieuws meegekregen? Veel plezier op de cable cars! Goed vasthouden hoor!

Astrid A long time ago

Nou, ons hondje Timo heeft vandaag tijdens zo'n rukwind leren vliegen. Jee zeg, wat een wind. Houdt dat vest dus maar aan, hier heb je hem echt nog wel nodig!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!