laatste dag Amerika

Door H. Schröder - 02-04-2015 00:52

Vanmorgn in alle vrogte opgestaan om snel onze camper te kunnen inleveren. Helaas hadden we het adres fout, schijnt dat het bedrijf verhuist was in San Francisco en we stonden bij het oude terrein. Uiteindelijk hebben we het gevonden en netjes onze camper laten inspecteren. Hij is helemaal goedgekeurd, dus we kregen geen extra kosten, behalve d extra miles.

Mochten we dit ooit nog eens doen, dan huren we graag weer van ROAD BEAR, wat een fijn verhuurbedrijf.

Naderhand werden we weggebracht door hen naar het hotl. Het hotel is nejes, simpel. Helaas is er niets leuks in de buurt dus verschransen we ons maar in de hotelkamer. Gelukkig is er goed internet en tv.

We hebben nog even lekker gegeten in het restaurant hiernaast. Wij zijn er klaar voor om terug te gaan naar Nederland naar de meiden.

Eerst vliegen we naar Houston, een flink tijdsverschil met hier, wel 2 uur. Daarna vertrekken we naar Nederland. Dus storm......ga liggen want Jootje komt eraan.

Reacties

Astrid 02-04-2015 12:08 {{button-27528}}

Op dit moment zijn het meer windvlagen en als jullie terugvliegen is het vast helemaal gaan liggen. Bovendien voorspelt met ook nog eens mooi weer met de pasen. Jullie komen dus precies op het juiste moment thuis.
Fijne vlucht!

Carolien 02-04-2015 18:54 {{button-27536}}

Het zonnetje schijnt hier al hoewel er nog wel een stevig koud windje waait maar ook hier zou het na de Pasen wat beter worden. Jullie brengen het dus mee hier naar toe! Bedankt! Fijne vlucht!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan