Onder weg

Door W. van Werven - 25-03-2015 03:31

Hoi allemaal.

Nadat we gisteren eindelijk onze camper hadden, met een vertraging van 5 uur en een andere tijds zone ( nog een uur later) moesten we op weg. Eerst kregen we nog een lunch aangeboden vanwege de vertraging. Om vijf uur op weg. Eerst wat boodschappen en daarna een camping proberen te vinden maar de campings in de buurt waren nog gesloten of er was geen water aansluiting en geen douches. Het was ook nog eens heeeeeeeel koud. Besloten om maar bij Road Bear ( de fabriek) te gaan staan. Het was ondertussen al half 9 en we hadden wel zin in iets. Aan de overkant was een afhaal Chinees dus daar wat gegeten. Het was toen al zo laat dat niemand meer zin had om bedden enz. op te maken. Uit eindelijk hebben we heerlijk in een hotel geslapen en vanmorgen een zalig ontbijt. Na het ontbijt op weg naar Memphis. Konden we niet in een dag redden en zijn op een camping in  Bowling Green terecht  gekomen. Hier eindelijk onze koffers uitgepakt en de bedden opgemaakt. De temperatuur is hier al een stuk beter dus nu gaat het los. Morgen naar Nashville en Memphis. Nu heerlijk onderuit voor onze kingsize t.v. Onze camper is van het grootste formaat en heeft twee slide outs. Iedereen de eerste tegenslagen te boven gekomen.  

 

 

 

Reacties

Jan 25-03-2015 07:49 {{button-27427}}

Marianne je wens is uit gekomen met een slide out en nog wel twee. Maar laat die reus is met een foto zien en een rondleiding aan de binnenkant dan kunnen we zien hoe armzalig jullie de komende weken moeten doorbrengen.
Ik wens jullie met z'n vieren een goede reis en meer zon

Roos 25-03-2015 09:19 {{button-27428}}

Geen goed begin, maar ga voor het hele werk. Inge heeft me verteld, dat zij ook een weblog heeft aangemaakt. Ik krijg van haar niets binnen. Of laat ze het helemaal aan jou over? Doe Elvis de groeten.

Gerard en Annet 25-03-2015 11:33 {{button-27431}}

Jullie zijn in ieder geval veilig aangekomen en nu op weg naar Memphis in Tennessee. De stad, genoemd naar de Egyptische stad Memphis, aan de westelijke oever van de Nijl. Ik ( Gerard) ben er nog nooit geweest, ook niet in de USA trouwens, maar dat allemaal terzijde.

Zonder nu als jullie reisleider te willen fungeren,
hier nog even wat info uit WikipediA:
(leer ik ook weer wat van)

Memphis is de grootste stad van de Amerikaanse staat Tennessee, vernoemd naar Memphis (Egypte). Het is echter niet de hoofdstad van Tennessee, dat is Nashville.

De stad is gesticht in 1819. Ze had in 2007 674.028 inwoners, in 2012 nog 655.155 . Sinds het jaar 2000 vertoont het inwonertal een dalende trend. Dit heeft te maken met de groeiende criminaliteit in de buitenwijken van Memphis.

Memphis wordt ook wel, samen met Nashville, de muziekstad van de wereld genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat er vele muziekstijlen zijn ontstaan waaronder de rock-'n-roll. Ook speelt de blues er een belangrijke rol.

Toeristische trekpleisters van Memphis zijn Graceland, het vroegere landgoed van legende Elvis Presley, de Memphis Zoo, één van de dertien dierentuinen in de wereld waar, buiten China, reuzenpanda's worden gehouden en Beale Street, een straat waar veel uitgaansgelegenheden te vinden zijn, waaronder "B.B. Kings Blues Club".

Het Sterick Building is een kantoorgebouw dat 29 verdiepingen telt en 111 meter hoog is. Dit gebouw was tot 1965 het hoogste gebouw van de stad.

Op het balkon van het Lorraine Motel in Memphis werd Martin Luther King doodgeschoten. Het motel is nu een burgerrechtenmuseum.

Goede reis, mooi weer en tot horens.

Groeten, ook van Annet

Gerard

Janny /Anjo 25-03-2015 16:10 {{button-27434}}

Fijn om zo mee te kunnen reizen. We gaan nu naar een beter klimaat begrijp ik.
Wat een gedoe zeg, maar....achter je laten.Op naar GRACE LAND. We zijn bemieuwd !!

lieve groet,

Janjo

jJanny /Anjo 25-03-2015 16:16 {{button-27435}}

EN....Wat super zo"n BIG CAMPER met erkers.
Hopelijk een foto van jullie.

Tjuus,
Janjo

roelenhelene 26-03-2015 10:28 {{button-27444}}

een geweldig avontuur , geniet van de vrijheid en leuk dat we dit allemaal met jullie mogen meemaken

ANS neuteboom 03-04-2015 14:48 {{button-27540}}

Ik volg jullie helemaal Fijn dat het allemaal kan Gr uit deventer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan