Van Mephis naar Amarillo

Door W. van Werven - A long time ago

In Memphis aangekomen werden we 's avonds met een pink cadillac opgehaald om naar een restaurant te gaan. Daar hebben we heerlijke spareribs gegeten en we hadden daarbij een optreden van een man die Elvis' songs zong (en nog goed ook). Volgende morgen naar Graceland. Konden we naar toe lopen. Zeer interessant. Hebben het huis bekeken, de auto's, films, kleding, gouden platen, graf. Dachten dat het heel groot zou zijn en kitscherig, maar dat viel reuze mee. Tegen 4 uur naar Bealstreet gegaan, de straat van de blues. Daar rondgekeken. Toen naar het Peabody hotel. Daar worden 2x per dag eenden door de manager naar de vijver in de lobby gebracht en zwemmen dan een rondje. Al een oud gebruik. Het was er druk, dus zijn we ergens anders iets gaan drinken. Daarna  restaurant uitgezocht op de hoek van Bealstreet, Rum Bougie Café. Ook hier een live optreden van een bluesband. Ontzettend goed. We hebben genoten. De temperatuur was vanmorgen aangenaam, maar tegen de middag werd het wel 10 graden kouder. Ook 's nachts was het koud.  

Volgende dag vertrokken naar Alma, in de buurt van Fort Smith. Boodschappen gedaan bij Woolmart. Wij volgen route 40. Nacht gestaan.

Zaterdag richting Oklahoma City gereden. Links en rechts uitgestrekte grasvlakten. Saaie boel. Was vroeger indianengebied. In de stad historisch museum bezocht, alleen het buitengebeuren. Dit ging over oliewinning en er stonden allemaal boortorens. Toen naar het herdenkingsmonument van de bomaanslag (april 1995) waar 136 mensen bij omgekomen zijn.  Via een stukje route 66 naar El Reno, waar we een camping opgezocht hebben. Stonden achter de Cherokee  Trading Post. Vanmorgen doorgereden naar Amarillo. Onderweg nog een bezoek gebracht aan Elk City, waar een museumdorp is. Helaas lukte het vandaag niet foto's te uploaden ivm slechte wifi verbinding. Komen nog. 

Reacties

roel en helene A long time ago

leuk zo jullie ontboezemingen te lezen , geniet ervan

Klaas en Greet A long time ago

Hallo,
leuk van jullie te horen, hoe is de temperatuur nu daar?

Jullie hortensia's missen jullie: ze laten spontaan de bloemen vallen. We hebben ze maar weer in jullie huis gezet.
Op jullie brievenbus heb ik een nee-nee sticker gedaan anders ligt er zoveel post als wij weer terug komen uit Engeland.
Heel veel plezier en veel moois gewenst,
groetjes,
Klaas en Greet

janjo A long time ago

Fijn weer wat te horen. We kijken elke dag even waar jullie zijn. Het gaat goed horen we . genieten maar weer.

goet,

Janjo

Marleen A long time ago

Hi Wim en Inge en fam. Van Werven. Wat leuk om van jullie reis mee te genieten.

Wij hebben ook groot nieuws.
Gezinsuitbreiding! Snel hè.

Boris een Amerikaanse Beagle reu gecastreerd van ruim 2 jaar oud. Ze komen Boris zaterdag brengen.
En Wim....zijn kop is precies een Cocker dus ik was meteen verliefd haha. Nou mensen geniet van jullie reis en weer veilig en gezond terugkomen!!!
X van de buuv.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!