Vervolg Page en Grand Canyon

Door W. van Werven - 10-04-2015 07:20

Nu gingen we lopend met een gids verder. Deze gids vertelde ons precies waar we de mooiste foto's konden maken. Trouwens onze vorige gids ook. Dit lijkt meer op een diepe grot. Op een gegeven moment moesten we opschieten om de speciale lichtinval mee te maken, want dit is maar een paar minuten het geval en je kunt dan prachtige foto's maken. Jullie kunnen dat wel zien op de foto's. Daarna zijn we naar de dam gegaan en hebben daar rondgekeken. 

De volgende dag richting de Grand Canyon. Onderweg langs de 89 kom je langs Tuba City, waar in de buurt voetsporen van dinosaurussen gevonden zijn. Nemen we even mee. We overnachten in Cameron. Van daaruit verder. Stoppen nog eerst bij de Little Colorado Canyon. Het waait erg hard en het stuift ontzettend. Het zand zit ons tussen de tanden. Maar de lucht is staalblauw en de zon schijnt uitbundig. Om 9 uur rijden we het Grand Canyon National Park binnen. Onze eerste stop is de Desert View Tower. En wat we dan zien is overweldigend. Alles hier is groot, groter, grootst. Marianne en Wim zijn hier al eerder geweest, maar het maakt weer veel indruk. Stoppen bij alle uitkijkpunten en maken veel foto's. De nacht net buiten het park doorgebracht. Vanmorgen nog weer het park in en met de shuttle nog een andere route gedaan. Weer veel indrukken opgedaan en veel foto's gemaakt. Ook nog een stuk gewandeld langs de rim, net zo als gisteren. Daarna vertrokken richting Las Vegas. Onderweg bij Williams gestopt, een oud stadje aan route 66. Vannacht slapen we in Seligman. Morgen naar Las Vegas.

Reacties

Roel en Hélène 10-04-2015 10:36 {{button-27606}}

wat een schitterende foto's ,heb ik goed ontvangen ,het landschap als lappen textiel geplooid of gevouwen wapperend in de wind, een natuurwonder.
Hou je de hand op de knip in Las Vegas? Je moet nog voor ons koken. Genieten hoor!!!

Babette 10-04-2015 11:23 {{button-27608}}

Wauw, nog net zo indrukwekkend als 12jr geleden!! Erg mooi"!! Gaan jullie bryce canyon nog bezoeken of nu rechtstreeks door naar Las Vegas? Kus

Mini en Hennie o 10-04-2015 12:53 {{button-27609}}

Prachtig zo mooi de foto's zijn . Zal wel een dag kosten om alle foto's te bekijken die jullie gemaakt hebben

Babette 13-04-2015 16:50 {{button-27634}}

En hoe is Las Vegas? Toch nog een gokje gewaagd? Alvast een hele goede terugreis gewenst.

janjo 14-04-2015 11:42 {{button-27642}}

We zn héél benieuwd naar de verhalen en foto"s van alles wat jullie gezien hebben en meemaakten.Gelukkig maar ,Inge, het fotograpje, het lijkt verdorie net echt.Zou ik je bijna moeten mssen. Dat kan dus écht niet. Een goede thuisreis voor jullie vieren. Het voelt zeker als véél te kort ?

janny/ Anjo
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan