Eindelijk naar Amerika en de start in Miami

Door Allan Drost - 27-03-2015 18:27

Hallo allemaal, even een korte update van onze tweede dag in Amerika! 

Woensdag 25 Maart zijn we vertrokken vanuit Amsterdam naar New York. Een vlucht van zo'n 8 uur. Bij aankomst had Allan gelijk al een soort van herkenningsgevoel. Hij was immers al in een keer in New York geweest. De skyline was vanuit het vliegveld al te zien. Helaas moeten we nog even geduld hebben want de reis ging eerst door naar Miami! 

Maar eerst nog even door de douane. Dit viel erg mee, er werden wat vragen gesteld en vingerafdrukken gemaakt. Ja hoor, dat ging bij Jeroen natuurlijk niet in één keer goed. Gelukkig was het volgens de beamte niet zijn fout. Op dit punt werden we officieel toegelaten tot The United States of America!! Yes we can.

Bij aankomst in Miami hebben we gelijk een Yellow Cab gepakt naar het hotel, waar onze kamer voorzien is van maar liefst twee King Size bedden en lekker Amerikaans ontbijt zoals gebakken ei met spek, wafels met stroop en slagoom en donuts. Zoals je kunt lezen, een heerlijk Amerikaans dieet.

We kwamen in de avond aan en hadden honger, dus wat doen we: Burger King natuurlijk en daarna even lekker Budwieser halen bij het tankstation.

Het weer is super hier, zo tussen de 25-30 graden. 

Op dag twee hebben wij gebruik gemaakt van de Hop on Hop of bus. Deze heeft drie lijnen die je door downtown en Miami Beach brengt zodat je alles kan zien van wat Miami te bieden heeft. Je zit dan in de openlucht in een dubbeldekkers bus met een spreker die van alles vertelt terwijl je rondrijdt. De wijken Coral Gables en Little Havana zijn erg de moeite waard om door heen te rijden/lopen. De eerste wijk is vooral een luxe buurt met prachtige huizen en Little Havana is beinvloedt door de Cubaanse bevolking die er vele restaurants en winkels hebben.

Miami Beach is echt super (duur)! Mooie auto's, opvallende mensen, overal super deluxe hotels en in deze tijd van het jaar, de beste feesten in de clubs/hotels en op de jachten. Langs de wegen zie je overal palmbomen, geeft je echt een paradijselijk gevoel! Dit zijn plekken op aarde waar je wel voor een paar maanden kan overwinteren, zo heerlijk gevoel geeft Miami je! S'avonds zijn we nog naar de Publix gelopen om 'een beetje gezond voedsel' naar binnen te krijgen, bak fruit en wat criossants gekocht. 

Op het moment van schrijven is de dag aangebroken waarom we eigenlijk deze reis zijn gaan maken: Ultra Music Festival!! Het groote dancefeest in downtown Miami met dj's als Hardwell, Tiesto, Armin van Buuren, Avicii, Axwell en Carl Cox. We zijn reuze benieuwd en het wordt drie dagen lang keihard feesten! 

To be continued...

(P.s. Gezien de langzame upload snelheid hier komen de foto's later)

Reacties

Rob 27-03-2015 18:48 {{button-27463}}

Fijn dat jullie je vermaken

tante Riet 28-03-2015 09:43 {{button-27466}}

Geweldig jongens, wat een fantastisch begin. Dit maar vasthouden tot aan het eind van de reis. Veel plezier met het feesten. Grtjes vanuit iets kouder Soest

Saskia 28-03-2015 17:23 {{button-27467}}

Klinkt goed allemaal! Have fun en enjoy the party!Leuk om jullie op deze manier te kunnen "volgen"!

Leo 30-03-2015 11:21 {{button-27481}}

Ziet er gaaf uit!
Doe Nikki en Jurre (Firebeach) de groeten, die draaien ook op het feest.
Veel plezier!
Schrijven jullie ook de zaken die het daglicht niet kunnen verdragen..... :-)
Groet Leo

Leo 05-04-2015 23:28 {{button-27570}}

tis trouwens Firebeatz.....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan