Las Vegas

Door Bernadet Gelinck - 22-07-2015 06:28

Iedereen had vannacht goed geslapen. Bas zelfs zo goed dat hij eigenlijk nog niet zoveel zin had om op te staan. Nadat we ons allemaal gedoucht hadden gingen we op zoek naar een ontbijt.
Gisteren bij het inchecken hadden ze al gezegd dat er verschillende mogelijkheden waren om te ontbijten. Dus gingen wij naar de 2e verdieping van ons hotel, want daar bevinden zich alle eetgelegenheden. Na een rondje gelopen te hebben kwamen we terecht bij.....de McDonalds (we dachten laten we het eens op z'n amerikaans doen). Het smaakte prima!


Toen was het tijd om Las Vegas te gaan verkennen. We zijn de hele Strip afgelopen. Je kijkt je ogen uit! Van het Vrijheidsbeeld, achtbaan, naar een volledig Venetie hotel incl. gondels e.d.(Venetie in het klein). Mart wilde graag in de achtbaan bij het hotel NewYork NewYork, maar toen we de prijs van $ 14 per persoon hoorden vond hij het prima dat toch maar achterwege te laten.
We hebben vandaag een behoorlijk stuk gewandeld en ondanks dat het behoorlijk heet is hier, heeft niemand geklaagd of gedaan.

We zijn nu net terug van een "italiaans" restaurant hier in het hotel. Daar kennen ze geen maat.... Je kunt hier porties voor 2 of 4 personen bestellen (iets tussen in was er niet). We werden het eens over 1 soort pizza en salade.
Nu zijn we allemaal weer behoorlijk moe en zoeken we ons bed weer op.

Morgenmiddag om 13.00 (lokale tijd - 9 uur vroeger dan in Nederland) halen we onze camper op.
Edwin heeft inmiddels de TomTom op de eerste RV camping ingesteld,

Reacties

Jolanda 22-07-2015 07:52 {{button-31860}}

Goedemorgen bij ons, spannend!! Camper ophalen. Reis met de camper gaat beginnen. Leuke foto van je mannen. 🌞🌞🇺🇸Tom Tom gereed...🚐 rijden maar🚐

Ingeborg 22-07-2015 09:26 {{button-31877}}

Ziet er goed uit. Leuk om zo mee te gaan met jullie, ha ha.
Veel plezier nog!! En nu kilometers maken.

Hermien 22-07-2015 10:17 {{button-31887}}

De reis is goed verlopen.We hebben jullie gevolgd. Nu al lekker ondernemend in die hitte. Super!! Wat groots allemaal en mooi.

Tonnie 22-07-2015 11:39 {{button-31891}}

Wat een belevenissen allemaal en dat is nog maar het begin! Leuk om op deze manier "mee te reizen"
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan