Las Vegas

Door Bernadet Gelinck - A long time ago

Iedereen had vannacht goed geslapen. Bas zelfs zo goed dat hij eigenlijk nog niet zoveel zin had om op te staan. Nadat we ons allemaal gedoucht hadden gingen we op zoek naar een ontbijt.
Gisteren bij het inchecken hadden ze al gezegd dat er verschillende mogelijkheden waren om te ontbijten. Dus gingen wij naar de 2e verdieping van ons hotel, want daar bevinden zich alle eetgelegenheden. Na een rondje gelopen te hebben kwamen we terecht bij.....de McDonalds (we dachten laten we het eens op z'n amerikaans doen). Het smaakte prima!


Toen was het tijd om Las Vegas te gaan verkennen. We zijn de hele Strip afgelopen. Je kijkt je ogen uit! Van het Vrijheidsbeeld, achtbaan, naar een volledig Venetie hotel incl. gondels e.d.(Venetie in het klein). Mart wilde graag in de achtbaan bij het hotel NewYork NewYork, maar toen we de prijs van $ 14 per persoon hoorden vond hij het prima dat toch maar achterwege te laten.
We hebben vandaag een behoorlijk stuk gewandeld en ondanks dat het behoorlijk heet is hier, heeft niemand geklaagd of gedaan.

We zijn nu net terug van een "italiaans" restaurant hier in het hotel. Daar kennen ze geen maat.... Je kunt hier porties voor 2 of 4 personen bestellen (iets tussen in was er niet). We werden het eens over 1 soort pizza en salade.
Nu zijn we allemaal weer behoorlijk moe en zoeken we ons bed weer op.

Morgenmiddag om 13.00 (lokale tijd - 9 uur vroeger dan in Nederland) halen we onze camper op.
Edwin heeft inmiddels de TomTom op de eerste RV camping ingesteld,

Reacties

Jolanda A long time ago

Goedemorgen bij ons, spannend!! Camper ophalen. Reis met de camper gaat beginnen. Leuke foto van je mannen. 🌞🌞🇺🇸Tom Tom gereed...🚐 rijden maar🚐

Ingeborg A long time ago

Ziet er goed uit. Leuk om zo mee te gaan met jullie, ha ha.
Veel plezier nog!! En nu kilometers maken.

Hermien A long time ago

De reis is goed verlopen.We hebben jullie gevolgd. Nu al lekker ondernemend in die hitte. Super!! Wat groots allemaal en mooi.

Tonnie A long time ago

Wat een belevenissen allemaal en dat is nog maar het begin! Leuk om op deze manier "mee te reizen"
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!