Arches (dag 2)

Door Bernadet Gelinck - A long time ago

Vanochtend konden we even relaxed wakker worden. Edwin is eerst gaan hardlopen (de primitive trailrun naast onze campground). Ik ben lekker buiten gaan zitten om te genieten van de mooie omgeving. Toen Edwin weer terug was werden de jongens ook wakker. Vandaag zou een zonnige, met veel harde wind en zandvlagen worden… Af en toe werden we behoorlijk gezandstraald….
Na het ontbijt vertrokken we naar de Delicate Arch trail. Een moeilijke, steile klim naar Delicate Arch (een boog van 20 m hoog en 11 m breed). Eenmaal bovenop en bij deze Arch was er zo’n sterke wind dat we alles goed vast moesten houden. De windvlagen waren zo sterk dat het moeilijk was om je staande te houden. Ondanks dat deze trail erg lastig was, hadden we het voor geen goud willen missen!
Eenmaal weer terug bij de parkeerplaats verlangden we allemaal naar een groot glas drinken. Natuurlijk hadden we ook verschillende waterflessen meegenomen voor onderweg, maar iets anders dan water is dan ook wel erg lekker.
 

Daarna besloten om het koele Visitor Center op te zoeken en daar de film te kijken over Arches National Park. De verkoeling daar was even heerlijk.

Aan het eind van de middag besloten we onze campground weer op te zoeken. We hebben zo’n geweldig mooie plek! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.