San Francisco (3)

Door Bernadet Gelinck - A long time ago Vandaag stond Alcatraz op het programma. We hadden hier in Nederland al tickets voor gekocht en dat was ook maar goed ook, want de eerstvolgende beschikbare toer zou zijn op 25 augustus.... Na wederom met de ferry de oversteek gemaakt te hebben, moesten we om 13.00 uur inchecken voor de boot naar Alcatraz. Op Alcatraz hebben we o.a. de audiotour gedaan in de voormalige gevangenis. Mart en Jorn waren helemaal happy want deze audiotour was ook in het nederlands! Na een zo'n 3 uur op Alcatraz rondgewandeld te hebben, namen we de boot weer terug naar San Francisco. Daarna hebben we nog even naar Pier 39 (Fisherman's Wharf) gewandeld en hebben hier weer iets gegeten. Om 20.10 uur vertrok de ferry weer naar Lakespur (het eiland waar onze campground zich bevindt). Met nog een laatste blik op de mooie skyline van San Francisco sluiten we ons bezoek aan deze mooie stad af. Morgen vertrekken we langs de kustlijn naar Carmel / Monterey. We zullen dan tevens met onze camper over de Golden Gate Bridge gaan!

Reacties

Stieny A long time ago

Indrukwekkend zeker Alcatraz

Pa en Ma A long time ago

Indrukwekkend allemaal groetjes.

petra alves A long time ago

Hoi allemaal, vandaag jullie reisverslag bekeken. Wat een leuke verhalen en indrukwekkende foto's. Heel veel plezier nog tijdens deze fantastische reis.
Groetjes.

Marcel Beekmans A long time ago

die tour gaan wij ook boeken van te voren, wij gaan pas in mei er heen, eerst die tour op de tweede dag doen en dan met de camper de hotop
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!