Casper naar huis en wij door naar New York

Door John Aalbers - A long time ago

Gisteren hebben we de stad Toronto bezocht. Vanaf de camping zijn we met de trein naar de stad gegaan waarvan we hoge verwachtingen koesterden. Helaas viel dat een beetje tegen en hebben we na een uur wandelen besloten lekker te gaan eten bij een grill restaurant. Dat was heerlijk en daar hebben we van genoten. Vandaag hebben we Casper naar het vliegveld in Toronto gebracht en zijn wij verder gereden richting New York. We willen daar donderdag aankomen en hebben onze camping alvast gereserveerd. Bijna in het centrum van de stad! Vandaag staan we op een KOA camping in Canadaigua. (Zie kaartje) momenteel onweert het enorm en valt de regen met bakken uit de lucht. Maar gelukkig hebben we nog een lekker wijntje voor vanavond! Na een week vol met zonneschijn mogen we per slot van rekening niet klagen! Morgen door naar Fingerlakes en de plaats Binghamton.

 

 

 

Reacties

Geri A long time ago

Van nu af aan met z'n tweeën. Zal wel even wennen zijn. Hopelijk hersteld het weer zich zodat jullie ook weer lekker buiten kunnen genieten ipv alleen eten. Groeien jullie al van de grote porties eten? Hier is het warm. 20 gr. Het gras groeit hard. Liefs.

Fred A long time ago

Zit thuis met hooikoorts-aanval dus ff tijd om te surfen en mailen. Klinkt goed allemaal. Veel plezier.

Henriet A long time ago

Stoere verhalen van mannen met baarden (alleen die zie ik nog niet op de foto's). Op berenjacht!
En dan nu the city of lights, geniet er nog van

Elma A long time ago

Wat een mooi avontuur beleven jullie; het is wel een reis van uitersten; gaaf! Geniet met volle teugen!... en doe mijn broer de groeten als je hem tegenkomt in New York!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!