San Francisco 1e dag

Door Maarten Walhof - A long time ago

Na een lange reis gisteren allen heerlijk geslapen en vanochtend weer op tijd op pad. Om 9.00u het "stadje" in. Eerst een dagpas voor openbaar vervoer gekocht, ideaal. Kan met alle vervoersmiddelen, tram, metro, cable car hele dag onbeperkt reizen. Vandaag veel gezien, gelopen en gereisd met openbaar vervoer. FIschermans Warf, Pier 39, China Town, Aquatic Parc, Lombard Street, Golden State Park tot aan de Pacific Ocean. Geweldig om in zo'n stad rond te lopen en te reizen en dingen te zien die je alleen van TV en uit de film kent. Want niet went zijn toch de zwervers, bedelaars en homeless people. Contrast met de rijkdom van en in het land is dan enorm. Uiteindelijk weer om 20u terug op de hotelkamer. Straks of morgen zal ik nog de foto's van vandaag uploaden op de weblog. Morgen gaan we fietsen huren en de Golden Gate fietsen, zin in :)

 

Reacties

marleen A long time ago

leuk joh... zo met jullie meereizen. Keep it coming :-)

Jacques A long time ago

Jaha je bent er maar druk mee , als je "alles"wilt zien.Net zoals Marleen schreef , wacht ik in spanning af op het volgende bericht.

Gonda A long time ago

Het is net of ik er zelf weer loop. Inderdaad de zwervers in SF en ook veel in LA. Vergeet niet de mooie shoppingmall daar te bekijken. Veel plezier.

berna A long time ago

Heerlyk, ik geniet mee!

Bas A long time ago

Prachtige stad maar inderdaad de vele homeless people vond ik ook een te groot contrast en naar om te zien.
Heet die straat niet de Russian Hill, die steile (20%?) kronkelweg met die bloembakken?

Maarten Walhof A long time ago

@Bas nope dat was Lombard Street, Russian Hill is de naam van de heuvel waar die op licht. Foto naar beneden van lange weg is ook Lombard maar andere kant op. Was stuk van meer als 30%
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!