Santa Monica / Los Angeles

Door Maarten Walhof - 03-06-2015 05:54

Vanochtend een beetje uitgeslapen en om 08.30u vertrokken naar Santa Monica. Des te dichter bij LA hoe drukker het verkeer en breder de freeways werden. Het rijden is ondanks de drukte prima te doen, ze houden hier meer rekening met elkaar als in NL in de spits. Na wat stop and go traffic uiteindelijk met 30 min vertraging in Santa Monica in ons hotel aangekomen. Echt perfect, lopen de deur uit en na 75 mtr lopen staan we op de Santa monica pier of de wel bekende Baywatch stranden. Snel ingecheckt en direct weer vertrokken naar Down Town LA met de auto. Daar rond gelopen en sightseeing en weer in de auto op weg naar Rodeo Drive. Welkom in de decadente westerse wereld. De Ferrari's, Lamborghini's, Bentleys, RR's vliegen je om de oren en uiteraard alleen de welbekende merken met hun winkels. Vanaf Rodeo Drive via Sunset Boulevard weer terug naar hotel en toen de pier en beach op. Waanzinnig breed strand met de bekende taferelen van skaters, joggers, en allerlei andere sportievelingen en "acrobaten". Nu uiteindelijk om 20.30u weer terug en de voetjes en beentjes hun wel verdiende rust geven. Morgen weer vroeg en lange laatste dag in LA, eerst naar Universal Studio's en als het meezit morgenavond afsluiten op Venice Beach. P.S. De foto's uploaden schiet nog niet echt op. Jullie hebben nog van HW 1 tegoed en van vandaag.

 

 

Reacties

Bas 03-06-2015 07:24 {{button-29108}}

.. schiet niet echt op.... Relax man!

Jacques 03-06-2015 18:26 {{button-29147}}

Jullie verhalen weer gelezen.Mooi man!Trouwens Anneke,praatte die boom nog terug toen je hem omarmde!?(in Yosemite Park)Ik kan me voorstellen dat je aan het einde van de dag wel even met je voeten omhoog wil.Zoals Bas zei ,don't worry about the pictures.We zien ze later wel.En als jullie weer thuis zijn kom ik wel een keer langs om ze allemaal te bekijken.Gr.J.

Marleen 03-06-2015 20:32 {{button-29152}}

klopt...... maak je niet druk om de foto's. Upload ze thuis dan maar en geniet nu volop van elke moment van jullie reis !!
Happy continuance of your travels

Wim Winter 03-06-2015 22:11 {{button-29157}}

Wow, wat zullen jullie moe zijn. Klinkt allemaal heel goed. Ontmoet je nog andere mensen waar je een beetje een praatje mee kunt maken?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan