Las Vegas, last day in The United States of America

Door Maarten Walhof - A long time ago

Dit wordt het laatste verslag van onze reis naar Amerika. Morgen om 08.30u lokale tijd ( 17.30u NL tijd ) vliegen we weer terug naar NL om donderdagmorgen 07.15u te landen op Schiphol. Het is voor ons alle 3 een fantastische en unieke ervaring geweest met vele hoogtepunten. We hebben zoveel gezien en mooie herinneringen dat dit ons allen voor altijd zal bij blijven. Het meest indrukwekkende van dit land is toch wel de overweldigende natuur in al zijn facetten. Ik heb geprobeerd om het enigzins onder woorden te brengen met de bijbehorende foto's maar je moet het echt met eigen ogen hebben gezien om te ervaren en te voelen wat dit met je doet. Wij prijzen ons zeer gelukkig en bevoorrecht dat we dit hebben kunnen doen. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan deze reis. Na een korte stop en bezichtiging bij de Hoover Dam sluiten we het af in Las Vegas met al zijn gekte. Wat een kermis is het hier! Circus Circus heet ook ons hotel. Je moet ervan houden en na alle rust van de natuur is het effe schakelen. Veel, veel, veel vermaak en consumeren is het credo hier. We hebben ons er even in ondergedompeld en 1 dag is voor ons dan ook meer dan genoeg. Vanavond op tijd er in voor de lange dag vooruit in de tijd. Iedereen bedankt voor de reakties en het meeleven. Als we weer enigzins zijn "geland" hopen we jullie weer snel te zien.

Liefs en groetjes,

Anneke, Maarten, Timo 

Reacties

Appie/wim A long time ago

Woeffie!

Elma A long time ago

Dankzij dit blog hebben wij toch een beetje van jullie unieke en schitterende vakantie mee mogen genieten!! Voor straks een hele goede reis en tot in Hengelooooo.

Bas A long time ago

Dank voor meegenieten Maarten. Je moet columnist worden😀. Je hebt het in mijn ogen steeds dusdanig beschreven dat meebeleven goed mogelijk was. Speelt misschien ook wel mee dat ik zelf op bijna alle plaatsen geweest ben en het deels een heerlijke herbeleving en herkenning van indrukken was. Misschien gewoon nog eens naar de USA 🇺🇸😉 .........? Goede soepele terugreis✈️ 🔝

Betty en Peter A long time ago

Pas maar op reizen werkt verslavend!!!! Wie er een keer aan heeft geproeft verlangt naar meer (weten we uit ervaring). Je enthousiaste en aanstekelijke verslag van jullie reis heeft op ons hetzelfde effect. "Sterkte" met de terugreis. See you :).

Karel A long time ago

Goede terugreis alledrie. En inderdaad een leuk en enthousiast verslag van jullie VS reis.

Marleen A long time ago

Goede terugreis en vooral een goed 'terugkomen en landen' in de NL realiteit.
See you soon

berna A long time ago

Bedankt voor t delen, maarten...liefs voor allen.

Jacques A long time ago

Ik sluit mij aan bij vorige schrijvers.Goede terugreis.En tot gauw.

Pauline A long time ago

Wat een prachtige reis en heel mooi dat we op afstand toch hebben mogen meegenieten van alle mooie, unieke ervaringen!
Hele goede terugreis allen en tot gauw!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!