Dag 5: Johnson Lake State Park Nebraska - Denver Golden Colorado 552 km.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

Omdat we gisteren geen wifi hadden, het bericht van dag 4 en 5 vandaag gepost!

Alweer een rijdag. Om 7:30 vertrokken en om 16:00 waren we op ons volgende logeeradres bij Dakota Ridge RV Park in Golden bij Denver en zijn we dus weer in een andere staat aangekomen, nl. Colorado.

We gingen inschrijven en Koos dacht he het is 15:00 uur, heb ik me zeker vergist, neen, de klok ging weer een uur achterwaarts. Na de onweersbui zijn we te voet, plm. 10 minuten lopen naar de Light Rail, een soort metro en hiermee naar het centrum van Denver. Het is een grote stad met heel veel winkels en je hebt er van de Light Rail tot aan de andere kant van de stad een Free Mail Ride, een bus, nou eigenlijk bussen, die af en aan rijden en een soort hop on hop off systeem hanteren. Wij hebben eerst een stuk gelopen, toen de bus en er weer uit en terug weer precies hetzelfde gedaan. En uiteraard weer met de Light Rail terug naar ons stekkie. Prachtige dag met veel zo'n en een onweersbuitje. 

We zijn in Denver wezen eten, was bijzonder lekker, het was er ook heel druk, dat was natuurlijk een goed teken. Ze hadden er ook wat biertjes van de tap, een stuk of 130, keus genoeg dus. Ook de Belgische bieren waren vertegenwoordigd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!