Dag 6: Denver Golden Colorado - Grand Junction Colorado 385 km.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

Om 09:00 uur vertrokken vanuit een zonnig Golden bij Denver. We waren net 5 km op pad en toen zagen we wat sneeuw liggen. We waren enigszins verbaasd, maar toen we een tijdje verder waren zaten we dus volop in de sneeuw. We zagen ze zelfs skiën onder de highway, dus onder ons, door. Dat was pas grappig. In de 385 km die we vandaag hebben afgelegd, hebben we bij iedere bocht die we tegenkwamen een ander landschap gezien, het een was nog mooier dan het andere. Dus al met al veel gezien vandaag. We reden op een hoogte van 3535 meter op de I 70. We hebben een heel stuk langs de Colorado River gereden. Onderweg hebben we een lunchstop gemaakt bij een zogenaamde diner. Bij Eagle Diner hebben we een salade en een sandwich besteld met koffie. De koffiebekers waren al erg groot en voordat we het wisten, was deze voor de 2e keer gevuld. Na enige tijd wilde de serveerster hem voor de 3e keer vullen, maar dat hebben we toch maar afgeslagen. Toen we weg wilden, jaja, kregen we een doggybag mee, haha, dat we dit nog mee mogen maken. Het was dus teveel voor ons. Ook vroeg ze toen of we nog koffie voor onderweg wilden, maar ook dat hebben we maar afgeslagen. Dit alles was voor ons al een feest op zich. In Grand Junction zijn we om 15:30 aangekomen en zijn door het stadje gereden en nog even een boodschap gedaan bij de City Market, prima winkel en je kon er bovendien ook nog even tanken. We tanken bijna iedere dag voor zo'n 100 dollar. Ook hier hebben we een klein regenbuitje gehad, maar dat mag de pret niet drukken. we verblijven deze nacht weer op een Koa camping, welke erg goed zijn. De mensen die het beheren zijn meestal een echtpaar. Ze zijn allemaal ontzettend behulpzaam.

Reacties

Jos en Marian A long time ago

Hallo Koos en Hannie, bedankt voor jullie reactie. Zo te lezen hebben jullie er al aardig wat kilometers opzitten. Leuk om te lezen dat jullie in Golden waren, daar waren wij vorig jaar. Wij vonden het een mooie camping en vooral de douches vond ik erg mooi.. Groet, Marian en Jos de Boer

Marleen Broeders A long time ago

Hallo Koos en Hannie. Wat leuk om jullie zo te volgen. Rocky Mountains staat ook nog op ons lijstje en het is mooi om via jullie een beetje voor te bereiden. Kun je niet wat meer foto´s plaatsen, ben er benieuw naar. Fijne reis verder!

Maarten&Carlien A long time ago

Hé vakantiegangers,wat een camper zeg! mooi hoor en leuk dat jullie er ook een hond bij hebben gekregen! Gaan jullie ook nog skiën?Geniet ervan en veel groetjes!

Koos en Hannie Geskus A long time ago

Allemaal bedankt voor jullie leuke reacties. We hebben of geen internet of de wifi is zo slecht dat de foto's nog even op zich laten wachten Marleen.
Jos en Marian leuk dat jullie ook weer even reageren. Jullie ook veel plezier.
Maarten en Carlien, neen we gaan niet skiën, en ja, leuk he die hond, hij is hartstikke zoet en heeft het prima naar zijn zin. Ook hebben we nog wat roofvogels gezien. Als het een keer lukt, zal ik de foto erop zetten! Groetjes allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!