Dag 12: Las Vegas Nevada - Long Beach Californië 462 km.

Door Koos en Hannie Geskus - 02-05-2015 07:06

Om 09:00 uur was het reeds 31 graden en zijn we vertrokken en hebben Hans en Johan wederom verlaten. Onze reis ging naar Long Beach en zij wilden richting San Francisco. We zullen elkaar wel weer op een later tijdstip tegenkomen. Om 17:00 uur waren we in Long Beach. Dus de westkust hebben we gehaald!

We hebben nog een plaatsje kunnen bemachtigen op een RV campground, maar het is hier mooi weer en weekend, dus eigenlijk was het vol. Met 55,00 dollar, geen stroom en geen water, tot nu toe de duurste camping, maar je moet wat.

We zijn in Long Beach gaan wandelen en kwamen de ss Queen Mary tegen die daar in de haven ligt. Eerst een foto bij daglicht en later toen we terugliepen een foto bij nacht gemaakt. We hebben een pizza en salade gegeten bij een Italiaans eettentje en het smaakte weer voortreffelijk, dus Geoffrey hier kunnen ze toevallig wel lekkere pizza's maken! Inmiddels is het 10:00 uur 's avonds en na nog even een versnapering kruip ik lekker mijn mandje in. Morgen proberen om met de metro van Long Beach naar Los Angeles te gaan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan