Dag 15: Pismo Beach Ca - San Francisco (Greenbrae) Ca 446 km.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

Laat vertrokken, om 9:30 uur, omdat we eerst even met skype contact hadden met de family van Geoffrey. We zouden de kustweg nemen, dit was wegnummer 1. Nou een geweldige weg om te rijden, ging niet snel, maar was ontzettend afwisselend en mooi.

We hadden gehoord dat er zeehonden zouden moeten zijn en ja hoor bij een uitzichtpunt kwamen we de olifant zeehonden tegen. Nou duizenden lagen er, sliepen, waren met zand aan het gooien, een robbertje vechten, krabben etc. En stinken dat ze deden. Maar wel een heel leuk gezicht om te zien. Heb hier enige foto's en filmpjes gemaakt. Daarna wilden we onderweg een kop koffie gaan drinken, maar het was inmiddels al wel rond de klok van 12:00 uur. We kwamen bij Lucia Lodge in Big Sur terecht. We hebben onze eerste onvriendelijke Amerikaan ontmoet. Ze vond het kennelijk niet aangenaam dat we de lunch niet wilden gebruiken en alleen maar koffie kwamen drinken en was dus niet vriendelijk. Het leek zelfs in eerste instantie dat ze ons geen koffie wilde schenken, maar toen kwamen er 2 mokken en een kannetje melk op tafel. Geen lepeltje om te roeren. Bij iedereen had ze een praatje, oh gaan jullie naar het zuiden dan is er dat en dat te zien, oh gaan jullie naar het noorden dan is dat en dat mooi. Bij ons dus niets. Toen maar om de rekening gevraagd en die was 10,05 dollar en die werd zomaar op de tafel gelegd in een mapje, zoals hier gebruikelijk. Nou gezien de gehele houding van deze dame was het aan ons om deze dame geen fooi te geven, dus 10,05 dollar neergelegd. Ik weet zeker dat ze dit niet aangenaam vond, maar wij haar houding ook niet. Bij de een vraag je om koffie krijg je het gratis en bij de ander betaal je de hoofdprijs, haha, maar wij zaten er niet mee. De weg verder vervolgd en van de omgeving genoten. Met spitsuur door San Francisco en om 18:30 waren we op het Marin Park. We kregen de plaats pal naast Johan en Hans. Zij waren de hort op en wij gingen lekker in de RV eten. Morgen weer een dag!

Reacties

Riekie A long time ago

Erg leuk om jullie zo te volgen maar............ ik had wel wat meer foto's verwacht. Je maakt ze wel, dat weet ik zeker. Denk aan jullie volgers, we kijken uit naar je verhaal en krijgen er geen plaatjes bij. hahahihihoo groet uit Maasdam. xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!