Dag 16: San Francisco CA.

Door Koos en Hannie Geskus - 06-05-2015 06:18

We hebben klachten gekregen dat er te weinig foto's op staan. Klopt, maar aangezien ik veel foto's heb gemaakt met mijn fototoestel en deze nog niet met een iPad kan synchroniseren, is het probleem. Bovendien probeer ik ook met mijn iPhone foto's te maken, maar ook deze wil niet synchroniseren met mijn iPad, dit komt omdat de wifi hier niet al te sterk is, dus helaas, moeten jullie nog even wachten tot we weer thuis zijn. Die foto's komen dus wel, maar helaas later!

 

We zijn met de ferry naar San Francisco gegaan. Onderweg kwamen we eerst San Quintin tegen, toen Alcatraz en daarna de Golden Gate Bridge. In de city zijn we op de tram gestapt. Was een tram uit 1913 of zoiets. Prachtig! We kwamen bij Pier 39 terecht. Hans wist dat dit het gebeuren in San Francisco was, nou het was toeristisch maar heel leuk. Daar hebben we met zijn 4en lekker gegeten in een visrestaurant. Met een lekker glaasje droge witte wijn was het prima te doen. Zo dat hadden we in ieder geval binnen. Na nog even bij de zeehondjes geweest te zijn, zijn we gaan koffie drinken bij een Illy koffietentje en Johan en ik hebben er een lekker zoet gebakje bij op. Daarna weer in een tram gezeten, deze was nog ouder ik dacht van 1893. Hans viel om toen hij wilde gaan zitten, omdat de tram al ging rijden en er lange banken aan de zijkanten waren.

Ja en toen gingen we naar de attractie van San Francisco het bekende trammetje op de lange steile straten. We konden er gelijk in, ze hadden ons voorspeld dat het een uur wachten zou worden, maar niks, we hadden geluk. Wat was dat leuk zeg. We hebben er foto's van, maar helaas op het fototoestel, dus nog even wachten. Hierna hadden de mannen dorst en zijn we in een kroegje beland waar het happy hour was. Toen was het weer tijd om met de Ferry richting de RV te gaan. Op de Ferry met een man zitten praten die Duits sprak en over enkele weken naar Frankrijk zou gaan en hij zat met zijn laptop Frans te leren. Even meegekeken hoe zijn cursus was en dat was lachen natuurlijk. Vertalingen van Frans naar Engels en van Engels naar Frans. Het ging mij zelfs goed af, haha. Even nog wat gegeten en toen naar de buren om nog een versnapering te nuttigen en de dag was weer voorbij. Maar het was wederom een goede met mooi weer, alleen 's avonds wordt het hier alweer wat kouder omdat we natuurlijk alweer redelijk noorderlijk zitten. Morgen nog een dagje San Francisco.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan