Dag 21: Portland OR - Everett WA 318 km.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

Om 09:00 uur van start. Het was bewolkt, maar niet koud. We gingen al snel van de staat Oregon naar Washington en we wilden graag een map van deze staat, dus op naar een Welcome Center. 2 aardige, oudere dames hielpen ons en vertelden ons dat er een tulpenbollenfarm op 2 km afstand was. Helaas was het zondag, dus de shop was niet open en de tulpen waren al uitgebloeid, want het voorjaar was hier al vroeg begonnen. Met een naam als Klazina moet je natuurlijk wel Nederlands zijn, haar helaas niet gezien.

Onderweg kwamen we een winkel tegen die Dollar Tree heette. Nou hier was van alles te koop voor 1 dollar, dus niet zoals bij ons in een euroshop waar je meer moet betalen. Om 16:00 uur waren we bij de Lakeside RV Park, maar hier was ook geen plaats, maar de aardige dame, die Shelley heette, belde even in het rond en jawel, ze had voor 1 RV een plaats. Dus weer een sms gestuurd naar Johan en Hans dat zij zich bij deze dame dienden te melden en zij zou ook voor hen een plaatsje zoeken. Wij moesten even 7 km de andere kant op rijden en daar was voor ons voor 1 nachtje plaats. Toen kregen we de whatsapp van Johan dat zij nog een nachtje in Portland zouden blijven en morgen gaan we dus weer met zijn allen naar de Lakeside RV.

Wij verder trouwens leuk ontvangen bij de Twin Cedars door een dame genaamd Suzanne, aardig gesprek met haar gevoerd en alles was weer ok. De gerookte zalm voor de rest opgegeten met aardappelen en doperwtjes en de dag is bijna weer om. Het was overal zo druk omdat het Moederdag is, hier doen ze er kennelijk nog meer aan dan bij ons.

 

Reacties

Jos en Marian A long time ago

Hallo Hannie en Koos,
Wat een mooie reis maken jullie..Gaan jullie ook nog naar de Boeing fabriek? Best interessant hoor!
In Amerika is het seizoen al op gang gekomen lees ik. In Canada, is alles nog op een laag pitje, de campings zijn wel open, en meestal erg rustig, maar de VVV's nog dicht..
Veel plezier nog verder!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!