Dag 23: Everett WA 10 km.

Door Koos en Hannie Geskus - 13-05-2015 05:20

Je moet bij de naam van de plaats altijd de staat erbij vermelden, want de namen worden vaker dan 1 keer gebruikt, dus met de staat is het voor iedereen duidelijk welke plaats je bedoelt, vandaar dat ik dit ook iedere keer maar vermeld. Dit is trouwens de 10e staat waar we zijn geweest.

We zijn eerst naar Flying Heritage Collection geweest, was een idee van Hans. Dit ging allemaal over oude oorlogsvliegtuigen. We kregen een gids, dit was een vrijwilliger en hij heette Jon. Deze man kom ons zoveel vertellen, we zijn daar uren geweest. Hij werkte voor Microsoft en had iets met vliegtuigen van doen oftewel wargames ontworpen en daarom wist hij er zoveel vanaf. Hij kon heerlijk vertellen en er was geen saai moment bij. Daarna nog even bij Boeing geweest omdat Hans hier nog niet was geweest en het toch net naast de deur was. De RV gevuld tot halverwege omdat dit de afspraak is en toen weer naar Lakeside RV Park. Koos heeft de ramen van de RV opgepoetst en ik mag het binnenwerk voor mijn rekening nemen en de koffers pakken, want tja, morgen is de trip over en moeten we de RV gaan inleveren. We hebben totaal 6030 km gereden, Johan en Hans nog meer. We hebben ontzettend veel gezien, veel genoten en het was voor ons een geweldige ervaring. Cruise America is hier net om de hoek, dus morgen de boel voor de laatste keer opruimen en schoonmaken.

We moeten nog wat wijn, bier en andere zaken opmaken, want dat kunnen we natuurlijk wel mee nemen naar het hotel maar niet in het vliegtuig, dus......PROOST!

Reacties

Riekie 13-05-2015 07:42 {{button-28220}}

Have a good flyth home.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan